Şanlıurfa'da dün akşam, dillere destan bir düğün yapıldı. Acem Aşiretine bağlı Şeker ailesine mensup Amca çocukları olan Hüseyin ve Emine çifti, kendilerine yapılan muhteşem düğünle dünya evine girdiler. 
Şehitlik çamlık düğün Salonunda yapılan görkemli düğüne çok sayıda siyasi, bürokrat ve misafir katıldı. İş Adamı Hacı Emin Şeker ve İş Adamı Ali Şeker kardeşlerin çocukları olan Hüseyin Şeker ve Emine Şeker, dün akşam yapılan görkemli düğünle bekarlığa son veren çiftlerden oldular.

Resmî nikahları düğünde kıyıldı

Hüseyin ve Emine çiftinin nikahını Haliliye Belediyesi memuru kıyarken, şahitliklerini ise AK Parti Şanlıurfa Il Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, iş Adamı Mehmet Acemoğlu ve Dr. Aziz Akıl yaptı. Memurun evlilikle ile ilgili sorusuna genç çiften 'evet' cevabi geldikten sonra imzalarını atan Hüseyin ve Emine çifti resmen eş oldular. Şahitler ise çifte bir ömür boyu mutluluklar dileklerinde bulundular.

Kıyılan nikahın ardından, misafirlere yöresel yemek ve tatlılar ikram edildi. 

Gelin ve damadın ilk dansı sonrası salonda eğlence gece yarışına kadar sürdü. Dolarların ve Türk Liralarının havada uçuştu gecede salon görevlileri yere saçılan paraları toplamakta güçlük çekti. 

Gelin Emine Şeker'in ağabeyi İş Adamı Kadir Şeker, düğün sonrası açıklamada bulunarak; 'düğüne gelen tüm misafirlerine teşekkürlerini iletti.