Title of a News Article

Urfa'daki turizmcilerden Vali Şıldak'a ziyaret...

Urfa'daki turizmcilerden Vali Şıldak'a ziyaret...
banner206

15-22 Nisan Turizm Haftası Şanlıurfa'da coşkuyla kutlanmaya başladı. 

Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Aslan öncülüğünde bir araya gelen turizm sektörü temsilcileri Vali Şıldak'ı makamında ziyaret etti.

12 bin yıllık tarihi geçmişe sahip Göbeklitepe, Karahantepe, Balıklıgöl, Harran, Eyüp Nebi sabır makamı, Eyüp Peygamber gibi birçok tarihi zenginliklerine ev sahipliği yapan Şanlıurfa'da turizm haftası heyecanı yaşanıyor. 

​​​​​​Bu kapsamda bugün bir dizi temaslarda bulunan Turizmci heyeti Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ı ziyaret etti.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Aydın Aslan, İl Kültür Turizm Şube Müdürü Aykut Hakan Kutluhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Daire Başkanı Mehmet Ay, Şanlıurfa Turizm Profesyonelleri Derneği Başkan Yardımcısı Rahime Yaşar, Şanlıurfa Turizm Geliştirme Derneği Başkanı Ali Canbek, Mezopotamya Otelciler Derneği Başkanı Mehmet Alataş, Şanlıurfa Turist Rehberleri odası Başkanı Merve Ofluoğlu, Harran Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı ve bazı öğrenciler Vali Şıldak ile bir araya geldi.

Valilik makamında turizm sektörü temsilcilerini ağırlayan Vali Hasan Şıldak, son günlerde yaşanan turizm canlılığı ile görüşlerini aktardığı ve bu konuda paydaşlara çok iş düştüğünü ifade ettiği öğrenildi. 

Kentin turizmine katkı sunma adına ellerinden gelen tüm gayreti seferber ettiklerini söyleyen temsilciler turizm haftası nedeniyle Vali Şıldak'a çiçek takdimde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195