Title of a News Article

Urfa Valiliğinde coşkulu bayramlaşma

Urfa Valiliğinde coşkulu bayramlaşma
banner206

Şanlıurfa'da, Ramazan Bayramı nedeniyle Valilikte bayramlaşma gerçekleşti. Vali Hasan Şıldak, yoğun katılımın gerçekleştiği bayramlaşma töreninde teşekkürlerini ileterek herkesle ayrı ayrı bayramlaşarak tebrikleri kabul etti.

11 Ayın sultanı Ramazan ayı geride kaldı. Ramazan ayının müjdecisi olan 3 günlük bayram bu sabah kılınan namazla idrak edilmeye başladı. 

İslam aleminin önemli 2 bayramından birisi olan Ramazan Bayramı Şanlıurfa'da da coşkuyla kutlanmaya başladı. 

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine Şanlıurfa milletvekilleri İbrahim Eyyüpoğlu, Cevahir Asuman Yazmacı, Mehmet Ali Cevheri, Abdurrahim Dusak, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, sivil toplum kuruluşu başkanları, temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada bayramlaşma öncesi bir konuşma gerçekleştiren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, "

"Programımıza katılan toplumumuzun her kesiminden misafirimizin bayramını kutluyor, geldiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Huzur şehri Şanlıurfa’mızda Allah nice bayramlara erişmeyi nasip etsin. Davetin yoğun geçmesi bizleri mutlu etti. Sizleri burada kısa süreliğine de olsa misafir etmekten gerçekten büyük mutluluk duydum. Bir gerçek de ortaya çıkmış oldu, bu salon bize yetmiyor. Şanlıurfa gibi geniş bir vilayette bayramlaşma için çok daha ferah ve geniş alanlara ihtiyaç olduğu da açıktır. Buraya gelerek ilimizin birliği ve bütünlüğü adına bir mesaj vermiş oldunuz. Yaklaşık sekiz aydır burada görev yapıyoruz. Bu şehrin en belirgin özelliği bence huzur ve hoşgörü şehri olması. Biz de bunun için çaba gösteriyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde her birimizin vereceği katkıyla bu vilayetin örnek teşkil edecek uygulamalara imza atmasını gönülden temenni ediyorum. Şanlıurfa’yı temsil eden her kesimden sizler buradasınız. Sizler vasıtasıyla da ailelerinize, çalışma arkadaşlarınıza, mensup olduğunuz camialarınıza en derin sevgilerimizi, saygılarımızı ve iyi dileklerimizi iletiyorum" dedi.

Akabinde ise Milletvekilleri ile birlikte oluşturulan koridorda bayram tebriklerini kabul etti. 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2024, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195