Title of a News Article

Vekil Aydınlık'ın mutlu günü

Vekil Aydınlık'ın mutlu günü
banner206

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık'ın oplu Erkan Aydınlık sevgililer gününde yaşamını  öğretmen Canan Çakır ile birleştirdi.

Özel bir düğün salonunda yapılan düğün de Siyaset, Bürokrasi, iş ve kanaat önderleri ile çok sayıda aşiret mensuplarını buluşturdu. 

Düğün Gelin Canan Çakır ve Damad Erkan Aydınlık'ın salona gelmesiyle başladı. Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık'ın kıydığı nikahta genç çifte Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakan Yardımcısı Selim Bağlı,Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin,CHP Ankara milletvekili Tekin Bingöl,CHP Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztuna,CHP İstanbul milletvekilleri Gökhan Zeybek,Sezgin Tanrıkulu,Müslüm Sarı,CHP Antalya milletvekili Devrim Kök,CHP Bursa milletvekili Erkan Aydın,CHP Hatay milletvekili Serkan Topal,Mersin Yenişehir belediye başkan yardımcısı Mehmet Zeki Ecer,  şahitlik ettiler.

Düğüne nikah şahitleri yanı sıra BŞB başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,Haliliye Belediye başkanı Mehmet Canpolat,Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Kuş,Karaköprü belediye başkanı Metin Baydilli,Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık,Akçakale Eski belediye başkanı Abdülhakim Ayhan,CHP il başkanı Hayrettin Çıdır,CHP Siverek belediye meclis üyesi Abdurrahman Aydınlık,CHP Karaköprü belediye meclis üyesi Fevzi Aydınlık,Şanlıurfa baro başkanı Abdullah Öncel,Ticaret Borsası başkanı Mehmet Kaya,Ticaret Borsası meclis başkanı İsa Kızıldemir, ve binden fazla davetli katıldı. Düğün yöresel oyunlarla devam etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2020, 01:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195