Title of a News Article

Yıldız Ailesinin mutlu günü...

Şanlıurfa'da, bu akşam Tarım ve Orman Bakanlığı Hukuk Müşaviri,  İbrahim Yıldız'ın çocukları için görkemli sünnet düğünü yapıldı. Erkekliğe ilk adımlarını atan çocukların kirveliğini SGK Başkanı Selim Bağlı yaptı.

Nevali otelinde düzenlenen sünnet törenine; Halfeti Kaymakamı Şeref Albayrak, Şanlıurfa Il Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Gazeteci Reşat Uzun , Ak Parti il Gençlik kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç , SGK İl Müdürü İsmail Ünlü, sivil toplum kuruluşu Başkanı, siyasi, bürokrat ve bine yakın davetli katıldı. 

Yöresel yemeklerin ve tatlıların ikram edildiği sünnet düğününde, erkekliğe ilk adımlarını atan  İbrahim Yıldız'ın çocukları; Ahmet Kerem, Mehmet Emir ve Yusuf, padişah koltuğunda salona getirildiler. Görkemli anların yaşandığı sünnet düğününde Grup Dergah tarafından ilahiler seslendirilerek dualar edildi. Semazen gösterisi eşliğinde süren mevlitli sünnet düğünü yaklaşık 3 saat sürdü.

Kirve Selim Bağlı kirvelik maneviyatının önemli olduğunu söyledi

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Selim Bağlı, kirveliğin bölgemizde dostluğun pekişmesi anlamına geldiğini vurguladı. Yıldız ailesiyle geçmişten bu yana dost olduklarını belirten Bağlı, bölgede kardeşliğe huzura ihtiyacımız ve bu gibi durumlarla örnek olmaya çalışıyoruz. Dedi.

Sünnet olan çocukların babası İbrahim Yıldız ise gelen tüm misafirlerine teşekkürlerini dile getirdi. SGK Başkanı Selim Bağlı'ya kirveliğinden ötürü ayrıca teşekkürlerini iletti. 


Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2019, 22:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195