Title of a News Article

Bakan Koca’nın paylaşımı Urfa’da tepkiyle karşılandı

Bakan Koca’nın paylaşımı Urfa’da tepkiyle karşılandı
banner206

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bir doktorun saldırıya uğramasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medyada “Urfa’dan yeni haber” diye olayı paylaşması Urfalıları rahatsız etti.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bulunan özel bir tıp merkezinde görevli doktor, dün hasta yakınları tarafından saldırıya uğradı.

Olayın ardından gözaltına alınan saldırganlar, mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, bu olayla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. “Urfa’dan yeni bir haber” diye paylaşımına başlayan Koca, şu ifadelere yer verdi:

“Viranşehir’de özel bir tıp merkezinde yaşanan şiddet suçunun şüphelileri hakkında verilen adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılama kararına karşı Cumhuriyet Başsavcılığınca, Asliye Ceza Mahkemesine itiraz edilerek ŞÜPHELİLERİN TUTUKLANMASI talep edilmiştir.”

Bakan Koca’nın, “Urfa’dan yeni bir haber” diye paylaşımda bulunması, sanki her gün Urfa’da sağlık şiddeti yaşanıyormuş algısı yaratması Urfa’da tepkiyle karşılandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya tepki gösteren vatandaşlar, “Şanlıurfa’ya gelen sağlıkçılar her zaman el üstünde tutulur. Çok nadir şiddet olayı yaşanır. Sayın Bakanımızın sanki Urfa’da her gün sağlıkçılara şiddet uygulanıyormuş gibi paylaşımda bulunması bizleri rahatsız etti. İnşallah bundan sonra buna benzer yanlış paylaşımlar yapılmaz ve bu hatadan da geri dönülür” dedi.

Bu arada Viranşehir ilçesinde şiddete uğrayan doktorun, son 6 ay içerisinde 5 hasta yakınıyla daha tartışma yaşadığı öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195