Title of a News Article

22 yıl sonra AK Parti'den CHP'ye geçti

Şanlıurfa siyasetinde sıcak birgün yaşanıyor. 22 yıldır AK Parti'de farklı görevlerde yer alan Cengiz İzol bugün CHP saflarına geçti ve rozetini ise Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

Şanlıurfa'nın tanınmış siyasi yüzlerinden olan ve yıllardır AK Parti'de çeşitli görevlerde bulunan Cengiz İzol, aldığı karar doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçmeye karar verdi.

İzol'a partisinin rozetini takan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kısa bir açıklamada bulunarak, 'Cengiz Bey'in partimize katılması beni son derece mutlu etti. Kendisi ve ailesi Şanlıurfa'da tanınan bilinen sayıgn bir aile. Saygın bir ailenin Cumhuriyet Halk Partisi saflarında yer alması bizim için onurdur' dedi.

CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun makamında geçişini duyuran Cengiz İzol, 'bugün burada bulunmamın amacı 22 yıldır AK PArti'deydim bugün ayrılmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sayı Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde köklü bir partide olmanın onurunu ve şerefini yaşıyorum. Geçişime vesile olan Aziz Bey'e teşekkür ediyorum.İnşallah ben buradan, dostlarıma ve akrabalarıma sesleniyorum. Seçimde meydanda olacağım, çok ahenkli ve heyecanlı bir seçim yaşayacağız' ifadelerini kullandı.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ise, 'Cengiz beyle aynı aşiretteyiz. Cengiz beyin bizlere güç katacağına inanıyorum. Birlikte çalışacağız. Geliyor gelmekte olan' dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2022, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195