Title of a News Article

MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel Şanlıurfa'da...

MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel Şanlıurfa'da...
banner206

Memleketçi, Sanayici ve İş adamları Derneği  MİSİAD Genel Başkanı Hayırsever İş adamı Feridun Öncel, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Şanlıurfa'ya geldi.

31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Şanlıurfa'ya gelerek; Şanlıurfa Valiliği, yeni seçilen Belediye Başkanları ve bazı STK'ları ziyaret eden MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel'e Urfa Misiad yönetimi de eşlik etti. 

İlk olarak MİSİAD Şanlıurfa Şube Başkanlığını ziyaret eden Memleketçi, Sanayici ve İş adamları Derneği Genel Başkanı Hayırsever İş Adamı Feridun Öncel, burada İl Başkanı Ömer Ağ, Genç Misiad Urfa Başkanı Ferruh Acemoğlu, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Çayan, Mehmet Sambur, Bakır Akbıyık, Muhittin Gürses, Mehmet Tanık ve İbrahim Halil Kaya ile birlikte dernek çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Akabinde programlı bir şekilde öncelikle, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'a makamında bir ziyaret gerçekleştirildi. Feridun Öncel'in öncülüğünde Misiad heyetini ağırlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. 
Ardından, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat makamında ziyaret edildi. Mehmet Canpolat'a da hayırlı olsun dileklerini ileten Genel Başkan Feridun Öncel ve beraberindekiler, kısa bir sohbet gerçekleştirdikten sonra buradan ayrıldılar.

Bir sonraki durak Karaköprü Belediyesi oldu. Karaköprü BelediyeBaşkanı Metin Baydilli'ye de tebrik ziyaretinde bulunan Misiad heyeti, ziyaretlerine devam etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine çıkarma yapan MİSİAD heyeti burada Yeni Başkan Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya geldi. Geride bırakılan seçimlerin ardından tebrik ziyaretlerini kabul etmeyi sürdüren Zeynel Abidin Beyazgül, Feridun Öncel ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Buradaki ziyarette, Beyazgül yapacağı projelerden bazıları ile ilgili bilgiler paylaştı. Sıcak ve samimi görüntülerin yaşandığı tebrik ziyareti yaklaşık yarım saat sürdü. Genel Sekreter Abdulkadir Açar da hazırda bulundu.

Belediye Başkanlarına yönelik yapılan ziyaretlerin ardından Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'e gidildi. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, MİSİAD Genel Başkanı ve Urfa Misiad ekibini, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi. 

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya'ya bir ziyarette bulunan Genel Başkan Feridun Öncel, burada Urfa'nın  ve Türkiye ekonomisinin kalkınması yönünde dünyanın her tarafına Misiad olarak yayıldıklarını söyledi.

Başkan Öncel STK'ları unutmadı

Şanlıurfa Türkmen Derneği Başkanı Hasan Çay ve Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Mehmet Yavuz'u da dernek başkanlıklarında ziyaret eden Feridun Öncel, burada birlik beraberlik mesajları verdi.

Memleketçi, Sanayici ve İş adamları Derneği Genel Başkanı Hayırsever İş Adamı Feridun Öncel ve Urfa heyetinin, ziyaretlerinin devam edeceği öğrenildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019, 23:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195