Title of a News Article

Suya yapılan zamma tepki gösterdi

Suya yapılan zamma tepki gösterdi
banner206

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediyesi meclisinde alınan kararla birlikte suya yüzde 25 zam yapılmıştı. Tepkilere neden olan zamla ilgili konuşan CHP il Başkanı Ferhat Karadağ, 'Urfa halkının paralarını çarçur etmeyin' dedi.

Son bir yılda kat kat herşeye zam geldi. Vatandaşların dar boğazdan geçtiği bugünlerde suya yapılan zam adeta çileden çıkardı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclisi geçtiğimiz hafta toplandı ve içme suyu ile atık kullanma suyuna yüzde 25 oranında zam yapılması için meclis onayına sunuldu. Burada görüşülen zam oy çokluğu ile kabul edildi.

Tepkilere neden olan zamla ilgili açıklamada bulunan CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ şunları ifade etti;

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi suya yüzde 25 oranında zam yaptı. Urfa'da suya yapılan zam halk tarafından tepkiyle karşılanırken CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ da yaptığı açıklama ile AKP'li belediyeye tepki gösterdi.  

"YÖNETEMİYORSUNUZ"

"Büyükşehir Belediyesi suya yüzde 25 zam yaptı! Ekonominin sıkıntılı olduğu bu dönemde, Şanlıurfa halkına bu zam reva mıydı? Bizim çözüm önerimiz şu; Urfa halkının paralarını çarçur etmeyin, ihaleleri peşkeş çekip vurgun yapmayın, çalmayın, yağmalamayın. Yönetemiyorsunuz!"

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2022, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195