Title of a News Article

Urfa'da eşi benzeri görülmemiş eylem!

Urfa'da eşi benzeri görülmemiş eylem!
banner206

Şanlıurfa'da, yıllardır kötü kokular nedeniyle rahatsızlık duyan mahalleliler adına dün bir eylem gerçekleştiren Hüda Parlılar burunlarına mandal takarak tepkilerini dile getirdiler.

Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice mahallesinde bulunan çöp atık merkezi birçok mahalleyi fazlasıyla kötü kokular altında bırakıyor. Yaşanılmaz bir halin alındığı bölgede sıcakların gelmesiyle kötü kokuların artması tepkilere neden oluyor.

Vatandaşların sesi olmaya çalışan Hüda Par teşkilatı, dün Eyyübiye ilçe Başkanlığı önünde bir basın açıklaması yaptı. 

Hüda Par Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan ve partililer ilçe başkanlığı önünde burunlarına mandal takarak tepkilerini dile getirdiler. 

Özaslan burada yaptığı açıklamasında ise şunları söyledi;

"Bugün Eyyübiye halkı için bir araya geldik. Eyyübiye halkı malesef çok büyük bir sorun ile karşı karşıya. Yıllardır Şanlıurfa'nın bütün çöpü Eyyübiye'ye geliyor ve burada toplanıyor ve Eyyübiye halkı yıllardır belediye başkanlarına çağrıda buluyorlar, bütün yetkililere çağrıda bulundular. Fakat bütün çağrıları yanıtsız kaldı. ve bizde bugün bu konuyu gündeme getirmek, sadece Şanlıurfa gündemine değil tüm Türkiye'nin gündemine oturması için bir farkındalık çalışması yaptık. Burada Eyyübiye'de ki çocuklar okula giderken, mahallede yürürken, evde otururken artık burunlarına mandal takıyorlar. Onlar burunlarına mandal taktıkları için bizde bugün burunlarımıza mandal takıyoruz ve Şanlıurfa'nın bütün ilçelerinde bütün kardeşlerimize destek vermek istiyorsanız, Şanlıurfa'nın ve Türkiye'nin her yerinde burunlarına mandal takın." 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2022, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195