Title of a News Article

Urfa'nın iki bakanı Bursa'da bir araya geldi

Urfa'nın iki bakanı Bursa'da bir araya geldi
banner206

Hazine ve Maliye Bakanı Şanlıurfa Nureddin Nebati, bugün Bursa'da iş adamlarıyla bir araya geldi. Burada eski Urfa Bakanı Faruk Çelik ile samimi pozlar veren Nebati gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda İş Dünyası ile İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Bakan Nebati, kur korumalı mevduat hesaplarıyla ilgili bilgi vererek, yapılan çalışmalar sonunda enflasyon üzerindeki kur baskısının kaldırıldığını belirtti. Genel ekonomik durumla alakalı değerlendirme yapan Nebati, ekonomik kararların belli bir süreye ihtiyaç duyduğunu, şu anda yaşananların Türk ekonomi modeli ile alınan kur riskinin etkileri olduğunu ve yıl sonunda beklenen enflasyon düşüşünün görüleceğini söyledi.

TOPLANTI BOYUNCA BİRLİKTEYDİ

Burada kendisini dinleyenler arasında eski Çalışma ve Tarım Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik'te vardı. Toplantı öncesinde karşılamada olduğu gözlemlenen Çelik ile Nebati arasındaki samimiyet gözlerden kaçmadı. Toplantı boyunca Nebati eşlik eden eski Bakan Faruk Çelik sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şunları söyledi;

"Hazine ve Maliye Bakanımız Nurettin Nebati bey’in Bursa Ticaret Sanayi odası ziyaretinde sanayicilerle gerçekleştirmiş olduğu toplantıda birlikteydik"

URFASTAR

Resim

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2022, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195