Title of a News Article

Erbülbül ve Özaydın çifti ilk adımlarını attılar...

Şanlıurfa'nın tanınmış isimlerinden birisi olan yılların gazetecisi Fuat Erbülbül'ün kızı Gül Erbülbül ve Eğitimci Mehmet Özaydın'ın oğlu Ömer Özaydın'ın nişan töreni yapıldı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Cumhuriyet Tesislerinde, Gül ve Ömer için tertiplenen nişan törenine; CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, CHP İl Başkanı Hayrettin Cıdır, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek, SGK İl Müdürü İsmail Ünlü, Gazeteci Reşat Uzun, Mehmet Canbeyli, Mahmut Kakız, çok sayıda siyasetçi bürokrat, iş adamı ve Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile TV sahipleri katıldı.

Cumhuriyet Tesislerinde yapılan nişan töreninde çiftin nişan yüzüğünü AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül taktı. Genç çifte evlilik yolunda attıkları ilk adımdan dolayı tebrik eden Beyazgül ilerleyen hayatlarında ise mutluluklar diledi.

Erbülbül ve Özaydın Ailesi bu mutlu gecede kendilerini yalnız bırakmayan, tüm misafirlerine teşekkürlerini ilettiler.

URFASTAR 

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2019, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195