Title of a News Article

Tatlıses'in veliahtı olacaktı ama...

Şanlıurfalı sanatçı Küçük İbo lakaplı Halil İbrahim Küçük, şöhretinin çocuklukta kaldığını söyledi.

Haber7 mikrofonlarına konuşan Küçük İbo, çocuk yaşta yaşadığı şöhreti birbir anlattı. 

Çocukluğum şarkı söylemekle geçti benim ne bir misketim oldu ne de bir halı saha futbolla aram oldu!

Henüz küçücük yaşında İbrahim Tatlıses'in tahtına aday gösterilmişti. Yürekleri parçalayan türkler söyleyen bir çocuktu güzel ile. Sevimli tavırları ile gönülleri fethetmişti, hızla şöhret basamaklarını tırmanan Küçük İbo'nun yükselişi bir anda son buldu ortalardan kayboldu.

Biz Bu kayboluşun sebebini yıllar sonra bunalıma girdim açıklamasıyla öğrendik

​​​​​​

Çünkü dönemin medyası sanatından ziyade onu magazin malzemesi yapmış işi bitince de bir kenara terk etmişti, şöhreti öyle artmıştı ki haber programlarında tartışma konusu olmuştu.

İbo o da yıllar sonra şöhret gidince çevremdeki insanlar da azaldı diyerek sitem edecekti.

Henüz 12 yaşındayken söylediği şarkılarla tüm Türkiye'nin gönlünde taht kuran Küçük İbo 90'lı yılların çocuk yıldızıydı. İbrahim Tatlıses'in Urfa'daki konseri sırasında sahneye fırlamış sonrasında İbo show'a konuk olmuş ve bir anda tüm ülkenin tanıdığı biri haline gelmişti.

Ailesi ya okursun ya da oto sanayide çalışırsın demişti o da kimseyi dinlemeyip İstanbul'un yolunu tuttu. gerçek adıyla Halil İbrahim küçük 21 Mart 1984'te Şanlıurfa'da dünyaya geldi.

Sakarya Üniversitesi elektrik elektronik bölümünden mezun oldu, yaşadığı şöhret sayesinde albümleri milyonlar sattı.

O dönem Tatlıses'in veliahtı olarak görülen Küçük İbo 1997 yılında özel bir kanalda başlayan ve 2000 yılında sona eren Küçük İbo dizisinde de oynadı. İbo'nun 2013'te çıkardığı 'neredesin' albümüyse bekleneni veremedi.

İnsanların fikirlerini ve düşüncelerinin zamanla değiştiğini söyleyen küçük İbo,  'ama baktığınız zaman ben yine de küçük ibo'yum insanlar yine de beni böyle tanıyor aradaki tek fark yaşımın büyümesi ben aynı ibrahim'im aynı duygu ve düşünceleri taşımasamda ana temel aynı yani temelimiz bu diyerek aslında hiçbir şeyin değişmediğini söylüyor.

Hakkında sık sık öldü haberleri çıkıyor. Küçük İbo'nun biraz da bu konuda isyanı var araştırmadan hangi akla hizmet böyle haberler yapıyorlar bilmiyorum beni yok etmeye çalışıyorlar diyor. Şimdilerde Küçük İbo gözlerden uzak bir yaşam sürüyor gösterişten uzak mütevazı bir hayat sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195