Title of a News Article

Uzun zaman sonra Bol Şahitli nikah...

Uzun zaman sonra Bol Şahitli nikah...
banner206

Şanlıurfa'da, dün akşam yapılan görkemli düğün törenin Amaç ve Çadırcı ailelerinin çocukları İbrahim ve Büşra evlenerek dünya evine girdiler.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız’ın danışmanı Mustafa Amaç’ın kardeşi İbrahim Amaç ile Büşra Çadırcı, Şehitlik Çamlık düğün salonunda yapılan görkemli düğün ile dünya evine girdiler.

Gerçekleşen düğüne; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Bașkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Akçakale Belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet İlhami Günbegi, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk, Şanlıurfa eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, Şanlıurfa SGK İl müdürü İsmail Ünlü, Tarım İl Müdürü Dr. Murat Çakmaklı, Şanlıurfa Hipodromu Müdürü Çetin Yıldız, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Şeddadi Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Nabi Çadırcı, Amaç Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yıldız, İş adamlarından Doğan Yıldız, Servet Güneş, Celal Yıldız, Nabi Çadırcı, İhsan Yıldız, Şerdil Karahan, Dede Çadırcı, Mustafa Taş, Mustafa Dara, Cemal Yıldız, Amaç ve Çadırcı ailelerin yakınları katıldı.

BOL ŞAHİTLİ NİKAH...

İbrahim ve Büşra çiftçinin resmi nikah töreni de burada gerçekleşti. Nikahı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kıyarken,  nikah şahitliklerini ise yine davetlilerden; Haliliye Belediye Bașkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Şanlıurfa eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk, Şanlıurfa Tarım İl Müdürü Murat Çakmaklı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim,Şeddadi sosyal yardımlaşma Derneği başkanı Nabi Çadırcı, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, ve İş adamı Cemal Yıldız yaptı. 

Kıyılan resmi nikah sonrası davetlilere yöresel yemek ve tatlı ikram edildi. Akabinde ise ortam davullu zurnalı halaya ve oyun havasına bırakıldı. Genç çift İbrahim ve Büşra'nın dans ve oyunları sırasında ise davetliler para atmak için adeta birbirleriyle yarıştı. Geç saatlere kadar süren düğün sonrası bir açıklama yapan  damadın Ağabeyi Egitimci Milletvekili danışmanı Mustafa Amaç şunları söyledi;

"Düğünümüze katılan bütün misafirlererimize belediye başkanlarımıza katılan bütün dostlarımıza çok teşekkür ederim dedi.

Resim

Resim

Resim

Resim

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2021, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195