Title of a News Article

Bakan Çelik, 'Ayıramayacaksınız'

Bakan Çelik, 'Ayıramayacaksınız'
banner206

HABER: OSMAN KAYA

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve aynı zamanda AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olan Faruk Çelik, 16 Nisan günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Anayasa sistemi oylaması için seçim bölgesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şehir merkezinde, kırsalda ve ilçelerde EVET için ter döken Tarım Bakanı Faruk Çelik’in bugün ki durağı Siverek ilçesi oldu. Merhum Şanlıurfa eski milletvekili Eyüp Cenap Gülpınar Kültür Merkezinde Siverekli STK, kanaat önderleri ve esnafla buluşan Bakan Çelik burada çok önemli mesajlar verdi.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Şanlıurfa Miletvekilleri Kasım Gülpınar, Kemalettin Yılmaztekin, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Siverek Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz Bakan Çelik’e eşlik etti.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Kasım Gülpınar, açılış konuşmasında, ‘burada oluşan tablo, sizlerin göstermiş ve bir araya geldiğiniz bu tablo ilk kez Siverek’te yaşanıyor ve bu tablo da özlenilen bir tablodur değerli dostlarım. Buda, bizim işimizin ne kadar samimiyetle yürüttüğümüzün bir göstergesidir.’ Dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ise, sarf ettiği sözlerle terör örgütlerine göz dağı verdi.

Bakan Çelik, yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

“Sizlerle uzun süredir buluşamadık, neden ayrı kaldık diye soracaksanız, bunun nedenini de enine boyuna az çok biliyorsunuz. Şimdi Siverek’te caddelerde sokaklarla kardeşlerimizle bir araya geldik. Bu Ankara’da yaşanan ve dolayasıyla 80 milyonu rahatsız eden gelişmelerden dolayı birinci dereceden Ankara’yı ikinci derecede ise Türkiye’deki işlerden dolayı. Oysaki biz, 2011 yılında sizlerin huzuruna geldiğimiz zaman dedik ki canla başla Siverek’in, canla başla Şanlıurfa’nın ve bu bölgenin sorunlarını çözeceğiz dedik. Kollarımızı sıvadık o kadar çok şey yaptık ki, bugün ki konuşmamı iki bölümden yapacağım. Kardeşler Siverekliler, bu topraklar üzerinde çok ciddi şekilde oyun oynamak isteyenler var. Bunları en iyi sizler bilisiniz, öteden beri yaşananları en iyi bilen sizlersiniz. Ne istiyorsunuz siz be, bizler kardeşiz, Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla Çerkeziyle bu millet etle tırnak olmuş. Kimsenin kimseden farkı yok. Niye rahatsız oluyorsunuz bu bizim birlikteliğimizden? Derdiniz ne. Bu bölge bu coğrafya kalkınmasa, hayat standartları yükselmesin, işsizler iş bulmasın, çaresiz çare bulmasın diyeçok öteden beri üzerimize geliniyor. Bugüne kadar gizli geliyorlardı, kapalı geliyorlardı bilemiyorduk acaba düşman bu mu diye seçemiyorduk ama şimdi gördük. Perdenin önündeki düşmanla arkasındaki kim bunları net bir şekilde gördük. Bizim bizden başka dostumuz yok Siverekliler, bunu özellikle söylüyorum. Bizi vatansız bırakmak istiyorlar, bizi evsiz yurtsuz bırakmak istiyorlar. Dertleri başka, Suriye’yi ne hale getirdiler, birçok ülkeyi ne hale getirdiler. Ne namus kaldı ne iffet, hiçbirşey kalmadı orada. Bu ülkeyi de bu hale getirmek isteyenlere karşı onları rahatsız eden bu bizim ve sizlerin birlikteliğidir, sağlam duruşumuzdur, sizlerin yiğit duruşudur. Allah sizlere nazar değdirmesin inşallah.”

Yapılan bu konuşma sonrası Bakan Çelik yoğun alkış ve tezahüratla karşılaştı.




Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 16:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
VATANDAŞ
VATANDAŞ - 7 yıl Önce

BAKANIM, KONUKLU 1.SINIF TARIM ALANI. İMARA AÇILMASI İLE İLGİLİ GÖRÜŞÜNÜZÜ ALABİLİRMİYİZ?

SIRADAKİ HABER

banner195