Title of a News Article

Köran: Urfa’yı mağdur etmeyeceğiz

.

Köran: Urfa’yı mağdur etmeyeceğiz
banner206
Sosyal Güvenlik Kurumu ile sözleşmesi yenilenmeyen Urfa’nın tek özel doğum hastanesi olan Academia Hastanesi, Urfalılara hizmet vermeye devam ediyor. Ruha Academia Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Köran, Şanlıurfa’yı mağdur etmemek için hizmete devam edeceklerini açıkladı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, Şanlıurfa’da OSM Hastanesi, Edessa ve Ursu Hastanelerinin yanı sıra geçtiğimiz günlerde de tıp merkezlerinin büyük çoğunluğun sözleşmesini yenilememişti. Özel Ursu ve Edessa Hastaneleri ile çoğu tıp merkezi SGK ile sözleşmesini yenilememesinden dolayı kapılarına kilit vururken, Özel Ruha Academia Hastanesi hizmetlerine devam ediyor. SGK ile sözleşmesi yenilenmemesine rağmen özel olarak yoluna devam eden Ruha Academia Hastanesi, Urfalı vatandaşlardan takdir topluyor.

7 gün 24 saat hizmet vermeye devam eden özel hastanenin kadrosunda; 7 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 4 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 çocuk cerrahisi uzmanı, 2 göz hastalıkları uzmanı, 1 anestezi uzmanı, 1 mikrobiyoloji uzmanı, 1 radyoloji uzmanı ve 3 pratisyen hekim bulunuyor.

 

Köran: Yola devam edeceğiz

Ruha Academia Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Köran, Şanlıurfa’da sağlık alanında büyük sıkıntılar oluştuğunu belirterek, “Urfalıları mağdur etmemek adına özel olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Ekibimizi dağıtmadık, hastane olarak yola devam edeceğiz” dedi.

Bu arada Türkiye’de doğum hızının en yüksek olduğu Şanlıurfa’da, kentin tek özel doğum hastanesi olan Academia Hastanesinin SGK tarafından sözleşmesinin yenilenmemesi şaşkınlık yarattı.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 16:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
DR YILDIRAY
DR YILDIRAY - 8 yıl Önce

Academia hastanesının bütün çalışanlarından her gittiğimde memnun kaldım. Doktorların ilgisi ve bilgisi diğer özel hastanelere göre çok daha iyidir. Gidip memnun kaldığım tek hastanedir.Bu hastanenin SGK ile sıkıntı yaşamasını endişe ile karşıladım. Sağlık nedenİyle şehir dışı yolu göründü.Bu durum işimde aksaklıklara neden olacaktır.Ayrıca şehir dışına gidemeyecek hastalar mevcuttur. Bu yüzden kısa bir süre içinde bu hastanenin sorunu çözülmelidir.B u sorunu, urfa halkı ve milletvekillerİnin görmesi lazım ve erken bir zamanda çözüm üretmeleri gerekmektedir.Hiç bir anne ve bebeğin ölmemesi için gerekmektedir. Bir doktor olarak söylüyorum urfa halkı bu hastanenin hizmetini hak etmektedir fakat bu sorunu hak etmemektedir.İnşAllah erken çözülür.

Vatandaş
Vatandaş - 8 yıl Önce

Allah Köran ailesinden razi olsun Yanlarinda bugune kadar ekmek yiyenlerin duasi yanlarinda olsa yeter herseye insAllah..

urfanın sesi
urfanın sesi - 8 yıl Önce

inşlh sözleşme yeniden yenilenir Şanlıurfa devlet hastaneleri tıklım tıklım buna bi çare olmazsa urfa yaşanmaz hale gelir ki geldi...

Vatandas
Vatandas - 8 yıl Önce

En dogrusunu yapmissiniz. Biz hizmetlerinizden cok memmunduk insAllah yeniden sozlesmeniz yenilenir

Bünyamin
Bünyamin - 8 yıl Önce

İnşAllah kapanmaz devlet hastaneleri yetersiz

Vatandas
Vatandas - 8 yıl Önce

InsAllah yeniden sozlesmeniz yenilenir. Suan gidiyoruz devlet hastanelerine sira yok 150 200 uncu siralara veriyorlar. Diger ozel hastanelerde aldiklari farklari hemen yukseltti. Gercekten olan urfa halkina oldu

Vatandaş
Vatandaş - 8 yıl Önce

Olan sadece urfa halkina oldu. Allah hastalik vermesin inş... diyecek başka bisey bulamıyorum...

hasan
hasan - 8 yıl Önce

dogrusu hastanelerin acık kalması....devlet hastanesine gitmek iskence


SIRADAKİ HABER

banner195