Title of a News Article

Abide Kavşağı yeniden şekillenecek...

Abide Kavşağı yeniden şekillenecek...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Abide Kavşağı’nda bazı düzenlemeler yapılacağının müjdesini vererek şehir merkezindeki trafik yoğunluğunun azaltılacağını vurguladı.

Şanlıurfa’nın kalbi konumunda olan Abide Kavşağındaki trafik yükünü hafifletmek için harekete geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, trafiği rahatlatacak projeyi sosyal medyadan kamuoyuyla paylaştı.

BAŞKAN BEYAZGÜL:”ABİDE KAVŞAĞINDAKİ TRAFİK YOĞUNLUĞUNU AZALTACAĞIZ”

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’ün resmi sosyal medya hesabından Şanlıurfalılara verdiği müjde vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Başkan Beyazgül mesajında “Şehir merkezinde yer alan Abide Kavşağı'nda trafiği azaltacak bazı düzenlemeler üzerine çalışıyoruz. Şanlıurfa'nın tam kalbinde yer alan ve 5 farklı bulvarın bağlantısını sağlayan bu bölgeyi yeni bir projeyle rahatlatacağız” ifadelerine yer verdi.

Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte her gün yüzbinlerce aracın kullandığı Abide Kavşağı’nda trafik yükünün önemli ölçüde rahatlatılması hedefleniyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2021, 13:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
eski akıl
eski akıl - 3 yıl Önce

yanlışa devam, ışıksız kavşak yapılmazsa burası hep kaos. karaköprüden gelip çarşıya giden iki defa ışıkta duruyor.

Hasan inayetoğlu
Hasan inayetoğlu - 3 yıl Önce

Geç Kalınmış Proje

ibo
ibo - 3 yıl Önce

iki gun once antepteydim.15 koprulu kavsak yapilmis fatma sahin doneminde. Antep-nizip duble yolu son surat devam. Suruc-urfa yolu ne zaman duble olacak bilen varmi ? istatistik tutan varmi son 10 yilda kac kisi oldu diye? vizyonumuz o kadar dar ki abide kavsagini yaparken katli olmazsa trafigi felc eder, goremedik.oto alom satimlari tasidik yukariya, bunu tasirken akabeden baska cikis yok, cevre yolunu bitiremedik. Toki evren sanayi organize sanayi ve oto alim satim hepsi akabeye baglandi. Ayette diyor : akabeninne oldugunu nerden bileceksin. Bizim de tam buna uyduruldu. Yani anliyacaginiz urfasporumuzu once 1. Lig sonra ikinci , sonrada ucuncu. E bu arada plaket. Plaketsiz olmaz.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142