Title of a News Article

Beyazgül'den anlamlı Ramazan mesajı...

Beyazgül'den anlamlı Ramazan mesajı...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Ramazan Ayı'nın gelişi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Beyazgül, “ Tüm hemşehrilerimin ve İslam Âleminin mübarek Ramazan Ayı’nı tebrik ediyorum” Dedi.

Başkan Beyazgül, mesajında “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan; on bir ayın sultanı, mübarek Ramazan ayına kavuşmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayı, bizleri birleştiren, paylaşımlarımızı ve dayanışmayı artıran, yılın çok özel zamanlarından biridir. “Bu mübarek iklim, gönüllerimizi ısıtır, birlik ve beraberliğimizi perçinler, manevi coşkumuzu doruklara ulaştırır.

Ramazan Ayı’nın manevi hazzı ve manevi coşkusu elbette ki Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da her zaman doruklarda yaşanmıştır ve yaşanmaya devam edecektir. Bu mübarek ayı layıkıyla yaşamak için hep birlikte sofralarımızı ihtiyaç sahiplerine açalım; varsa dargınlıklara, küskünlüklere son verelim. Aramızdaki dayanışma ruhunu daha da güçlendirelim. Yardımlaşmaya ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuştursun inşallah.

Âlemlere rahmet efendimiz Hz. Muhammed, “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” demiştir.

Bizler de “Paylaşmayı bilirsen ekmeği paylaşmak ekmek kadar değerlidir” bilinciyle hareket ederek hemşehrilerimizle hemhal olmaya her zamanki gibi devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif Şanlıurfalı hemşehrilerimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” Sözlerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195