Title of a News Article

Beyazgül hanelerine misafir olduğu vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu

Beyazgül hanelerine misafir olduğu vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu
banner206

Göreve geldiği 2019 yılından bu yana aralıksız olarak her hafta sonu misafir olduğu, sofralarına oturduğu aileleri bu kez birlikte iftar yapmaya davet eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül gönüllerin muhabbetiyle zenginleşen büyük bir iftar sofrasında onlarla buluşarak oruçlarını hep birlikte açtılar.

Bir yetimin gülmesi, bir annenin sevinmesi, dualar zincirine yenilerinin eklenmesi amacıyla Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Başkan Beyazgül’ün her hafta sonu kentin farklı bölgelerinde ve ilçelerinde ikamet eden aileleri iftar sofrasında buluşturdu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Beyazgül hep ben hanelerinize misafir oldum. Bugün de sizleri burada misafir etmek istedim. Birlikte iftar yapalım istedim. Davetimize icabet eden tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” Dedi.

Masaları tek tek dolaşan ve onlarla yakından ilgilenen Başkan Beyazgül’e ailelerin de yakınlığı aynı samimiyet ve içtenlikle oldu. Gittiği her evde, dokunduğu her yerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dua isteyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e vatandaşlar dua ederek daveti için teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195