ŞUSKİ Genel Müdürü Muhammed Said Güllüoğlu, katıldığı TV programında 5 yıla yakın süredir yürüttüğü görev süresince Şanlıurfa geneline ne kadar hizmet ettiklerini tek tek paylaştı. Güllüoğlu, içme suyunda ise yurt genelinde en ucuz su tüketimi noktasınsa 19. Sırada olduklarının altını çizdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden serinleten eğitim Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden serinleten eğitim

Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Muhammed Sait Güllüoğlu, Güneydoğu TV canlı yayınına katılarak Şanlıurfa’da yürütülen alt yapı hizmetlerini anlattı.

Sunucu Kenan Bayık'ın sorularını yanıtlayan Güllüoğlu, Şanlıurfa merkez ve ilçeleri ile bunlara bağlı kırsal mahallelerde gerçekleştirilen içme suyu, Kanalizasyon, Yağmur suyu, içme suyu arıtma tesisleri, içme suyu kuyuları gibi faaliyetlerin yer aldığı çalışmaları canlı yayında dile getirdi. ŞUSKİ Genel Müdürü Muhammed Said Güllüoğlu, kente kazandırılan birçok hibe ve kredilerin yatırıma dönüştürülerek şehrin tümünde eşit hizmet yürüttüklerini söyledi.

Canlı yayına katılan Güllüoğlu, Şanlıurfa’da gündeme gelen içme suyu faturalarının yüksek gelmesi ile de açıklama yaparak özellikle artan maliyetler ve enerji giderlerinin sebep olduğunu ayrıca 30 büyükşehir içerisinde ucuz içme suyu hizmeti sağlayan iller arasında 19. Sırada olduklarını anlattı.