Title of a News Article

Süper Lig takımlarından 2 futbolcu Urfaspor'a geliyor

Süper Lig takımlarından 2 futbolcu Urfaspor'a geliyor
banner206

Şanlıurfaspor, yeni sezon Bir Hayalimiz Var'dı parolasıyla sımsıkı hazırlanıyor. 

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele verecek olan Şanlıurfaspor 2021-2022 yılı sezonuna yaptığı flaş transferlerle devam ediyor.

Teknik direktör Gürses Kılıç ile yollarına devam eden Sarı yeşilli kulüp, 2 futbolcu ile daha prensipte anlaşmaya vardığını duyurdu.

MARUF GÜNEŞ ETKİSİ

Yapılan transferlerde iş Adamı Maruf Güneş, yine bir Galatasaraylı futbolcuyu daha ikna ederek Şanlıurfaspor'la anlaşmasını sağladığı öğrenildi.

Güneş, geçtiğimiz yılda 2 Galatasaraylı futbolcuyu Şanlıurfaspor'a kazandırmıştı.

CHP'Lİ VEKİLDEN DESTEK

Hatayspor'dan Samed Karakoç'un Şanlıurfaspor'u tercih etmesinde ki etkenin ise CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık'ın olduğu öğrenildi.

Galatasaray'dan Ferhan Evren, Hatayspor'dan ise Samed Karakoç ile prensipte anlaşıldığı ve önümüzdeki günlerde resmi imzaların atılacağı Şanlıurfaspor tarafından duyuruldu.

Yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;

"BİR HAYALİMİZ VAR Yeni sezon için 'Bir Hayalimiz Var' diyerek transfer çalışmalarını sürdüren kulübümüz; Galatasaray'dan Ferhan Evren, Hatayspor'dan ise Samed Karakoç ile prensipte anlaşma sağlamış bulunmaktadır. Her iki futbolcumuzla önümüzdeki günlerde resmi sözleşmelerimize imza atmış olacağız. Galatasaray'dan Fervan Evren transferimizde emeği geçen Galatasaray A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Maruf Güneş'e ve Hatayspor'dan Samed Karakoç transferimizde bizlere desteğini esirgemeyen CHP Şanlıurfa Milletvekili Sayın Aziz Aydınlık'a teşekkür ederiz."

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2021, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195