Title of a News Article

Şanlıurfaspor'da Buz dönemi...

Şanlıurfaspor'da Buz dönemi...
banner206

Temsilcimiz Şanlıurfaspor, yıllar sonra yükseldiği 1. ligde teknik direktör değişimine erken gitti. Geçen sezon takımın şampiyon olmasında en büyük katkısı olan teknik direktör Zafer Turan'dan bu sezon istenilen verim alınamadı ve yıl ayrımına gidildi. Kısa bir sürenin ardından sarı yeşilli ekip İrfan Buz ile anlaşmaya vardı.

Astor Enerji Şanlıurfaspor, mücadele verdiği Trendyol 1. lige iyi başladı fakat seriyi sürdüremedi, İlk iki maçta alınan galibiyetlerin ardından gelen beraberlik ve mağlubiyetlerin faturası teknik direktör Zafer Turan'a kesildi. 

Kötü gidişata dur demek isteyen yönetim, bugün yeni teknik direktör İrfan Buz ile masaya oturdu ve anlaştı. 

Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol ve diğer yöneticilerle tesislerde bir araya gelen İrfan Buz, karşılıklı olarak protokolü imzaladı ve resmen sarı yeşilli ekibin başına geçti.

Deneyimli Teknik Direktör İrfan Buz kariyerinde Giresunspor, Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa, Samsunspor ve Osmanlıspor'u çalıştırarak tecrübe edindi.

BAŞKAN İZOL: CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

Teknik Direktör Zafer Turan'ın izin istemesinin ardından kulüp için en iyi planlamaların yapıldığını ve bunun için takımı başarıya götürecek bir isim üzerinde durulduğunu belirten Kulüp Başkanı Haçım İzol, anlaşmanın tüm Şanlıurfaspor camiasına ve Teknik Direktör İrfan Buz'a hayırlı olmasını diledi. 
Gençlerbirliği maçı için davet çağrısını da yineleyen Başkan İzol, "Şanlıurfaspor'umuz her zaman en iyisini hak ediyor. Gerek deneyimi bakımından gerekse kamuoyunda karşılığı olan İrfan Buz hocamız ile birlikte yükselişe geçeceğimize inanıyoruz. Futbolcularımız ve Teknik Heyetimiz bizim için çok önemli. Bir o kadar da taraftarımızı önemsiyoruz. Onun için bu haftaki Gençlerbirliği maçına tüm Şanlıurfa halkını bekliyoruz" diye konuştu. 

Resim
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195