Title of a News Article

Fatma Şahin’den Urfa’daki projeye destek geldi

Fatma Şahin’den Urfa’daki projeye destek geldi
banner206

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Belediye  tarafından yapılması planlanan ‘Ofis Park’a Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den de destek geldi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO ) olarak kullanılan alanda 2018 yılında yapılan park çalışmaları tamamlanamayınca yüklenici firma ile mahkemelik olan Ofis Parkta çalışmalar yeniden başlayacak. Mahkeme sürecinde yapılan durum tespitinin ardından harekete geçen Siverek Belediyesi’nin yapmayı planladığı Ofis Park’a Gaziantep Büyükşehir Belediyesi destek verecek.

ÇAKMAK MÜJDEYİ VERDİ

Ofis Park’ın yapımı için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak arasında sözleşme imzalandı. Çakmak, yaptığı açıklamada, “Şehrimizde yapılacak olan Ofis Park'ın yapımı için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz arasında protokol imzalandı. İhale süreci başladı ve parkın yapımına başlıyoruz. Ofis Park yapımı için Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Fatma Şahin'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195