Title of a News Article

İş yerine kanlı baskında flaş gelişme!

İş yerine kanlı baskında flaş gelişme!
banner206

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bir dükkana yapılan silahlı saldırıda hayatını kaybeden Haşim Mustafa Türk’ün katil zanlısı Adana’da yakalandı.

Olay, önceki gece Urfa Caddesi'nde yaşandı. Cadde üzerinde market işleten Haşim Mustafa Türk, iş yerine gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Türk kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırgan ya da saldırganlar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Duyulan silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk kontrolde Türk’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Türk’ün cenazesi, daha sonra Viranşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, katil zanlısının M.T. olduğunu belirledi. Adana’ya gittiği belirlenen katil zanlısı, polis tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Katil  zanlısının emniyetteki işlemleri devam ederken; M.T.’nin Viranşehir’deki evinde arama yapan polis, bir tabanca ve 6 mermi ele geçirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195