Title of a News Article

Ankara temaslarında Kuş'u unutmadılar...

Ankara temaslarında Kuş'u unutmadılar...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bir kaç günlük Ankara temaslarında ziyaretlerini sürdürüyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile birlikte Şanlıurfa eski Cumhuriyet Başsavcısı Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş'u da ziyaret eden Başkan Beyazgül burada sıcak bir sohbetle karşılandılar.

Başkan Beyazgül, paylaşımında ise şu ifadeler yer verdi;

"Haliliye Belediye Başkanımız @mcanpolatnet ve Hilvan Belediye Başkanımız @aslanalibayik ile birlikte Adalet Bakan Yardımcımız @KusUgurhan Bey'i ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."

Yine ziyaretler kapsamında Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu bir araya gelen Urfa heyet, yapılan yatırımlarla ilgili çalışmaları masaya yatırdılar. Yapılan toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri Ahmet Akay, Halil Özşavlı, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı vardı.

Resim

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2021, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195