Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentin önde gelen Aşiret derneklerine ziyaretlerini sürdürüyor.

Beyazgül, bu akşam Acem Aşireti mensupları ile bir araya geldi. Şanlıurfa'nın merkez ilçeleri başta olmak üzere, Hilvan Siverek, Harran, Akçakale, Suruç ve Bozova ilçelerinde ikametgah eden Acem aşiretinin önde gelen isimleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya geldi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, yaptığı faaliyetleri anlatı. 

Şanlıurfa'da köklü aşiretlerinden birisi olan Acem Aşireti üyeleri rutin olarak gerçekleştirilen dernek buluşmasında bu akşam Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü ağırladı.

Acem Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde gerçekleşen buluşmaya Beyazgül'ün yanı sıra BŞB Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan'da katıldı.

Acem Aşireti Dernek Başkanı Hadi Şeker ve mensuplarının yoğun katılım gösterdiği gecede, gündeme dair konuşuldu ve kentin eksiklikleri ve yaşanan sorunların aktarıldığı öğrenildi.

Acem Aşireti dayanışma derneği başkanı Hadi Şeker, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ziyaretleri anısına bir hediye takdim ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.