Title of a News Article

Bozova kongresi doldu taştı

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı, ilçe kongresine devam ediyor. Bu hafta sonu tek ilçe ile devam eden kongrelere ev sahipliği yapan Bozova’da tatil günü olmasına rağmen kongre salonu doldu taştı.

AK Parti, 5. Olağan kongrelerinde Birecik, Halfeti, Harran, Akçakale, Karaköprü ve Ceylanpınar’ın ardından bugün Bozova ilçe kongresini gerçekleştirdi. Bozova İlçe Kültür ve Konferans Salonunda yapılan kongreye, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Mehmet Akyürek, Halil Özcan, Emin Önen, Zeynep Karahan Uslu, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, AK Parti Bozova İlçe Başkan Yardımcısı Tuna Aksoy Bozova Eski Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, delegeler, partililer ve vatandaşlar katıldı.

2015’te yapılacak olan genel seçimlere taze kanla hazırlanma planları içerisinde olan AK Parti cephesinde kongre heyecanı devam ediyor. Bugün sabah 10’da başlayan 5. Olağan kongreye yoğun katılım oldu, salonunda yer bulanların dışınca onlarca kişi ayakta kaldı.

5. olağan kongrede ilçe başkanı Av. Mehmet Akgün, tek liste halinde seçime girdi. Yenilenen listesi ile ilçede daha güzel işler yapacaklarını söyleyen Akgün, her kesimden her aileden fertler yeni yönetimimizde yer aldı, 2015’te yapılacak olan genel seçimlere çok iyi hazırlanıyoruz dedi.

Bozova ilçe kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı ardından divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilat Başkanı Bekir Kan, yardımcılığına Zeki Kurt, Katipliklere ise Gürkan Billurcu, Cemil Taş ve Emine Karataş seçildi.

Oluşan divandan sonra açılış ve selamlama konuşmaları yapıldı. İlk olarak AK Parti Bozova İlçe Başkan Adayı Mehmet Akgün bir konuşma yaptı. Akgün konuşmasında; “Genel merkezimin itina ile yaptığı araştırmada bizleri bu göreve layık görüp atama yapmışlardır. Biz, aldığımız bu görevin bilincinin farkındayız. Çoğulcu bir yönetim kurma adına bütün köylerimizi elimizden geldiği kadar dolaşarak çemberimizi geniş tutmak adına hatırı sayılır arkadaşlarımızı yönetimimize alarak yeni bir oluşum yaptık.” Dedi.

İlçe başkanının konuşmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Milletvekilleri Emin Önen ve Zeynep Karahan Uslu bir selamlama konuşması yaparak, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Yapılan konuşmaların ardından 5. Olağan kongresi yapıldı. Tek liste halinde seçime giren Başkan Adayı Mehmet Akgün, 397 delegeden 308 kullanılan oyun tamamını alarak AK Parti Bozova İlçe Başkanı oldu. 

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2014, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195