Title of a News Article

Çoğunluk tarafını seçti

Çoğunluk tarafını seçti
banner206

Şanlıurfa'da, bugün delege seçimi yapıldı. 13 ilçe adına yapılan delege seçiminde 162 delege seçildi, bu delegelerin 123'ü mevcut Başkan İbrahim Coşkun cephesinde yer aldı.

Eğitim Bir-Sen sendikası bugün Şanlıurfa'da olağan delege seçimine gitti. Ekim ayında yapılacak olan başkanlık seçiminde İbrahim Coşkun ve Osman Yavuz yarıştı. Başkanlık seçiminde oy kullanacak olan delegeler için bugün onlarca kişi sandık başına gitti ve 162 delege seçildi. Bu delegelerin 123'ü İbrahim Coşkun safında yer alırken, 39'u diğer başkan adayı Osman Yavuz tarafından yer aldı. 

Mevcut Başkan İbrahim Coşkun, 162 delegenin 123'ünün desteğini alarak ezici çoğunluğu sağlamış oldu. Alınan bu sonuçlarla birlikte Coşkun yeniden başkanlığı garantiledi.

Coşkun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şu ifadelere yer verildi;

Bugün il genelinde 13 ilçede yaptığımız delegelik seçimlerimiz üyelerimizin yoğun katılımıyla Eğitim-Bir-Sen’e yakışır şekilde geçmiştir. Seçim sonucunda üyelerimiz 162 delegenin 123’ünü mevcut yönetimimizden yana kullanarak göreve devam kararı vermişlerdir. Bu anlamlı destekleriyle bizi tekrar göreve layık gören teşkilatımıza sonsuz teşekkürler.Eğitim-Bir-Sen seçimlerinin kaybedeni olmaz.Bugün seçime giren herkes kazanmıştır. Camiamıza hayırlı olsun."

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2022, 22:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195