AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları, GAP Havalimanı'nda coşkulu bir şekilde karşılandı.

AK parti Şanlıurfa İlçe belediye başkan adayları, uzun bir bekleyişin ardından geçtiğimiz cuma günü sabahı AK Parti İl Başkanlığı tarafından açıklanmıştı. AK Parti Genel Merkezine çağrılan AK Parti İlçe belediye başkan adayları, Başkentteki temaslarının ardından bugün öğle saatlerinde GAP Havalimanı'na geldiler.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı'nın da eşlik ettiği ilçe adayları, havalimanında yaklaşiık 5 Bin kişi tarafından karşılandı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Gülender Açanal, MKYK üyesi Vildan Polat , AK Parti İl Başkanı Bahattin  Yıldız, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül,il gençlik kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ,ilçe teşkilatları ve çok sayıda partili tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan aday adaylarının mutlu oldukları görüldü. Karşılamada Beyazgül ve Yıldız, birer konuşma yaparak, havalimanına gelen partililere teşekkür etti.

Daha sonra ilçe adayları, uzun araç konvoyları ile kendi ilçelerine gitti.

Bu arada AK Parti'nin Ceylanpınar İlçe Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak'ın, Mardin Havalimanını kullanmasından dolayı Urfa'ya gelmediği öğrenildi.



Öte yandan ilçe Belediye Başkan adayları karşılamasında en çok kalabalık toplayan Eyyübiye ilçe adayı Mehmet Kuş, Birecik ilçe adayı Mahmut Mirkelam, Haliliye ilçe adayı Mehmet Canpolat ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli olduğu gözlemlendi.


Ak Parti İl Başkanı YILDIZ Halka Teşekkür Etti.

Ak parti Şanlıurfa il başkanı Bahattin YILDIZ GAP havaalanına gelip ilçe belediye başkan adaylarını coşkulu bir şekilde karşılayan vatandaşlara ve teşkilatlara teşekkür etti. Sözlerine 31 mart mahalli seçimlerinin Şanlıurfa ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini ifade ederek başlayan Ak parti Şanlıurfa il başkanı Bahattin YILDIZ, ‘ bugün buraya bizlerle beraber gelip gönül belediyeciliğini halkımızın ayağına getirecek ilçe belediye başkan adaylarımızı karşılamaya gelen tüm Şanlıurfalı hemşerilerime ve her daim halkın yanında ve gece gündüz emek sarf eden teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum’ dedi. Ayrıca ilçe belediye başkan adayları, milletvekilleriyle ve teşkilat olarak sahada daha da aktif olacaklarını belirten YILDIZ ‘ milletimiz 31 mart günü bir kez daha Ak parti diyecektir çünkü aziz milletim kendisine hizmet götüren Ak kadrolara güveniyor.önümüzdeki süreçte de halka daha iyi nasıl hizmet ederiz bu kutlu davayı halkımızla daha iyi yerlere nasıl götürürüz şiarıyla hareket edip sadece elimiz değil gönlümüzü ve gövdemizi de taşın altına koyacağız. Ben buradan şanlı halkıma çağrımı yineliyorum; gelin bir kez daha BÜYÜK TÜRKİYE VE GÜÇLÜ ŞANLIURFA diyelim’ Dedi.