Şanlıurfa'da 31 Mart seçimleri sonrası halkın güven oyunu alarak yeniden belediye başkanı olan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat A takımını yeniden oluşturuyor. Bazı belediye başkan yardımcılarının ardından müdürlüklerde de değişimler yaşandı. Edinilen bilgiye göre belediyede uzun yıllardır görev yapan başarılı personel Sinan Adıyeke zabıta Müdürü oldu.

Yaklaşık 3 hafta önce gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinde haliliye'de AK Parti'den yeniden belediye başkan adayı gösterilen Mehmet Canpolat, seçimlerden zaferle ayrıldı.

Bir 5 yıl daha Haliliyelilere hizmet edecek olan Başkan Canpolat yeni bir ekip oluşturuyor. Bazı birimlerde değişimlere giren Canpolat, eski Türk silahlı kuvvetleri personeli Sinan Adıyekeyi Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürü olarak atadı. 

AK Partili isim 81 il'e RYM kurulacağını söyledi AK Partili isim 81 il'e RYM kurulacağını söyledi

Zabıta müdürlüğünde başarılı işlere imza atan Sinan adıyeken'in bu ataması birçok kesim tarafından olumlu karşılandı. 

​​​​​​Zabıta müdürü Adıyeke, görevi kendisine tevdi eden Başkan Canpolat'a şu sözlerle teşekkür etti;

"Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat'ın takdir ve tensipleri ile Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım. Şahsımı bu göreve layık gören Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat ile desteğini eksik etmeyen herkese teşekkür eder, şükranlarımı arz ederim."