Title of a News Article

İşte AK Parti'nin Urfa ilçe adayları...

.

İşte AK Parti'nin Urfa ilçe adayları...
banner206

AK Parti'nin Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Buna göre; 6 belediye başkanı çizik yedi, 2 başkan yeniden aday gösterildi. Harran İlçesi de, ittifak kapsamında MHP'ye bırakıldı.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin merakla beklenen Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Zeynel Abidin Beyazgül'ü daha önceden açıklayan AK Parti, ilçe belediye başkan adaylarını da bugün sosyal medya hesaplarından açıklandı. Açıklanan listede, 6 belediye başkanı çizik yedi ve yerlerine başka adaylar gösterildi.

Çizik yiyen başkanlar Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz oldu.  Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yeniden aday gösterildi.

 

Harran MHP'ye bırakıldı

Bu arada AK Parti'nin, Şanlıurfa'da uzun zamandır MHP ile yapılan ittifak çalışmaları kapsamında Siverek yada Harran'ı MHP'ye bırakacağı konuşuluyordu.  Beklendiği gibi iki ilçe MHP'ye bırakılmadı ama AK Partili Mehmet Özyavuz'un yönettiği Harran Belediye Başkan adaylığı MHP'ye bırakıldı. Harran'dan MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz'un oğlu Mahmut Özyavuz, MHP Harran Belediye Başkan Adayı olmuştu.

 

İşte AK parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları...

Akçakale-Mehmet Yalçınkaya

Birecik-Mahmut Mirkelam

Bozova,Suphi Aksoy

Ceylanpınar-Abdullah Aksak

Eyyübiye-Mehmet Kuş

Halfeti-Şeref Albayrak

Haliliye-Mehmet Canpolat

Hilvan-Aslan Ali Bayık

Karaköprü,Metin Baydilli

Siverek-Şeyhmus Aydın

Suruç-Mustafa Yüksel

Viranşehir-Salih Ekinci 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195