Title of a News Article

Suruçlularla buluştular...

Suruçlularla buluştular...
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Suruç ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe ziyaretleri kapsamında Suruç İlçesinde kurumları, vatandaşları ve esnafı ziyaret etti. Başkan Kırıkçı Suruç ziyaretinde AK Parti Suruç İlçe Başkanlığını, Suruç Belediyesini, STK’ları ve Suruç Gençlik merkezini ziyaret ederek gençlerin taleplerini dinledi.

Suruç’ta her zaman olduğu gibi ilk ziyaretini AK Parti Suruç İlçe Başkanlığına yapan Başkan Kırıkçı burada teşkilat üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilçeye gelen Başkan Kırıkçı Suruç İlçe Başkanı Mustafa Doğan ile birlikte teşkilat mensupları ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. İlçede gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Başkan Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri teşkilat ziyaretinin ardından Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş’ ile bir araya gelerek ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Kırıkçı İlçe ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlçe ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Dün Viranşehir İlçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirmiştik. Bugünde Suruç ilçemizde çeşitli kurumlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Elbette ki bir siyasal partinin, iktidarının, yerel yönetimlerinin temel vazifelerinden biri o bölgeye hizmet götürmektir. Teşkilatların en büyük görevi ise siyaset üretmektir. Teşkilatlar siyaset üretir, toplumu dinamik tutar, topluma yapılan hizmetleri anlatır. Elbette ki bizler yaptığımız yatırımları anlatacağız aynı zamanda vatandaşlarımızı da dinleyip gönüllere girmeye de devam edeceğiz. Bugün gördük ki Suruç 2023 ve 2024 hedeflerimize hazır. Ana Kadememiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımızla birlikte durmaksızın çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün bizleri büyük bir içtenlikle karşılayan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mustafa Doğan yaptığı açıklamada ise ”AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Meclis Üyelerimizle birlikte İl Başkanımız Sayın Abdurrahman Kırıkçı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldik. İlçemizle ilgili büyük bir samimiyetle istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Gece gündüz demeden halkımızla iç içe, aynı kararlılıkla bıkmadan, usanmadan bu kutlu yolda yolumuza devam ediyoruz. Bizleri ziyaret eden İl Başkanımıza ve heyetine teşekkür ediyorum “dedi.

AK Parti Suruç İlçe Koordinatörü Ömer Ercanlar yaptığı konuşmada, ”Bugün çeşitli ziyaretlerimizin ardından teşkilatımızla istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Suruç Stratejik öneme sahip bir ilçemiz. Gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızdaki amacımız ilçenin sorunlarını somut olarak öncelik sıralamasına göre tespit etmektir. İstişare toplantımızın ilçemiz ve şehrimiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli; “2023 seçimlerinde yirmi beş bin genç seçmeni olan bir ilçe Suruç ilçemiz. Bunu yaklaşık dokuz bini hayatında ilk defa oy kullanacak kardeşlerimiz. İnşallah bu kardeşlerimizle güzel çalışmalar yapıp 2023 seçimlerinde Suruç’tan zaferle dönmeyi hedefliyoruz” cümlelerine yer verdi. 

AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçı Güven ise, “İnşallah bugün toplantımızın neticesinde teşkilatlarımızı çok daha güçlü kılacak yeni kararlar ve yeni yol haritaları çizeceğiz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2021, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142