Title of a News Article

TBMM İdari Amiri'nden bayram mesajı...

TBMM İdari Amiri'nden bayram mesajı...
banner206

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Ramazan Bayramı mesajında “Tüm Şanlıurfalı hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

Eyyüpoğlu, Ramazan Bayramı mesajında “Ramazan ayının manevi atmosferinin doruk noktasına ulaştığı bu mübarek bayramda, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu yıllara vesile olması dileğiyle” temennisinde bulundu.

Eyyüpoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bir ay boyunca tutulan oruçlar, kılınan namazlar ve yapılan duaların kabul olması, bayramın, birlik ve beraberliğimize, sevgi ve saygımıza vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Ramazan ayının maneviyatını kalbimizde hissederek, bu güzel günü sevdiklerimizle birlikte huzur ve mutluluk içinde geçirmemiz dileğiyle.

Birlik ve beraberliğimizin en güzel şekilde hissedildiği bu mübarek Ramazan Bayramı’nın aramızdaki sevgiyi ve saygıyı daha da güçlendirmesini temenni ediyorum. Sevgiyle ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim. 

Bu duygu ve düşüncelerle Şanlıurfalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım”

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195