Title of a News Article

Vali Küçük Ekinci'yi tebrik etti

Vali Küçük Ekinci'yi tebrik etti
banner206
 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, bugün Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

30 Mart yerel seçimlerinden sonra Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte yeni kurulan Eyyübiye ilçesine Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ekinci’ye bugün Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük tarafından tebrik ziyareti gerçekleşti.

Gerçekleşen ziyarette bir açıklama yapan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, ‘Yeni kurulan Eyyübiye İlçemizin yeni belediye başkanını ziyaret ettik, hayırlı olsun. Yapacakları çalışmalarda da başarılar diliyorum.’ Eyyübiye ilçemizde güzel işler yapılacak. Kendisine başarılar diliyorum ekibiyle beraber Eyyübiye’de yaşayan insanların mutluluğu, huzuru, refahı için güzel işlere imza atacak. Hayırlı uğurlu olsun.’ dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise kendisine yapılan ziyaretten dolayı Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e teşekkürlerini ileterek, ‘Eyyübiye ile ilgili kendilerine sorunları arz edeceğiz. Bu konuda valiliğimiz, Büyükşehir belediyemiz ve kamu kurum kuruluşları ile İlçemizin sorunlarını çözeceğiz. Sağ olsun son birkaç görüşmemizde Eyyübiye ile ilgili ne tür taleplerimiz olduysa bununla ilgili talimatları oldu. Şimdi yine birçok konuyu kendilerine arz edeceğiz. Eyyübiye konusunda güzel hizmetler edeceğiz. Önemli bir husus ise madde bağımlısı konusudur. Bununla ilgili sayın valimizin talimatlarını alarak gerekenleri yapacağız.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2014, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195