Title of a News Article

Yeniden Refahlılar yola çıktı...

Yeniden Refahlılar yola çıktı...
banner206
*Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı Ankara'da gerçekleştirilecek Büyük Kongreye katılmak için 20 otobüs 1000'i aşkın kişiyle yollara döküldü.*

"Yaşanabilir bir TÜRKİYE", "Yeniden Büyük TÜRKİYE" ve "Yeni Bir Dünya" hedeflerine ulaşmak için "İkinci Kırk Yıl yürüyüşünü" başlatan Sayın Dr. Fatih Erbakan 23 Kasım 2018'te Milli Görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi'ni kurdu.

Kurulduğu günden bu yana kısa sürede neredeyse Türkiye'nin tamamında teşkilatlanmasını tamamlayan Yeniden Refah Partisi; Şanlıurfa'da da İl Başkanı Sayın İsmail Yavuz öncülüğünde başarılı bir şekilde büyük bir kitleyle teşkilatlanmayı tamamladı. Şanlıurfa halkının her geçen gün partiye olan teveccühü artıyor.

Milletimiz İçin Biz Varız sloganıyla Sayın Dr. Fatih Erbakan liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi 1. Olağan büyük kongresi
17 Kasım Pazar günü sabah saat 10:00'da Ankara'nın en büyük salonu olan Ankara Arena'da onbinlerin katılmıyla gerçekleşecek. Şanlıurfa teşkilatları, Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Kongresine 20 otobüs 1000 aşkın kişiyle bu tarihi güne tanıklık etmek üzere yola çıktı.

Artık Çare Var! Artık Alternatif Var! Burada Gelecek Var! Artık Yeniden Refah var!

diyerek kongre için Türkiye'nin dört bir yanından onbinlerce insan Ankara'ya gitmek için yollara döküldü.

Kongreye gitmek isteyipte çeşitli sebeplerden dolayı gidemeyen, artık alternatif, çare arayan tüm hemşerilerimizde yarın sabah 10:00'da başlayacak olan kongreyi bir çok ulusal ve yerel televizyon kanallarından, Yeniden Refah Partisinin resmi sosyal medya hesaplarından canlı olarak izleyebilirler.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2019, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195