Title of a News Article

Amedspor liderliği Urfaspor'a bıraktı

Amedspor liderliği Urfaspor'a bıraktı
banner206

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Ligde 17. Hafta mücadeleleri dün ve bugün oynandı. Lider Amedspor, kendi sahasında aldığı yenilgiyle liderliği Şanlıurfaspor'a bıraktı. Vali Ayhan ise Urfaspor'un şampiyon olabileceğine dair hislerini dile getiren bir paylaşımda bulunarak, 'o sene bu sene' dedi.

Temsilcimiz Şanlıurfaspor, dün Bursaspor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Aldığı bu galibiyetle puanını 33 yapan sarı yeşilli ekibimiz maç fazlasıyla liderliğe oturmuştu. Ligdeki diğer takımların mücadelesi ise bugün oynanarak haftanın karşılaşmaları tamamlandı. Averaj farkıyla lider olan Amedspor, bugün kendi sahasında Anagold 24 Erzincanspor'a 2-1 mağlup oldu.

Alınan bu sonuçla birlikte sahadan puansız ayrılan Amedspor liderlikten 3. Sıraya geriledi. Şanlıurfaspor ise Bursa deplasmanından aldığı önemli 3 puanla liderlik koltuğunu garantiledi ve haftayı bu şekilde kapattı. 33 puanla lider Urfaspor'un en yakın takipçisi İnegölspor'u 5-0 yenen Esenler Erokspor oldu. Erokspor, bu skorla puanını 32 yaptı.

İLK YARININ BİTİMİNE 2 MAÇ KALDI. URFASPOR'DA HEDEF İKİDE İKİ

Ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kala ibreyi lehine çeviren Şanlıurfaspor gelecek hafta kendi evinde Afyonspor'u konuk edecek. Sarı yeşilli ekip ligin ilk yarısının son maçında ise Batman Petrolspor'a konuk olacak. Futbolcular, teknik heyet, yönetim ve Şanlı taraftar bu iki mücadeleden de galibiyetler alarak ligin ilk yarısını lider tamamlamak istiyor.

VALİ AYHAN'DAN UMUTLARI ARTTIRAN PAYLAŞIM

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, alınan galibiyetten dolayı Şanlıurfaspor'u kutlayan bir paylaşımda bulunarak şampiyonluğa en çok inananlardab birisi olduğunu bir kez daha gösterdi.

Ayhan paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Dediğimiz gibi:

O SENE BU SENE! 

Gayretleri için takımızı ve oyuncularımızı tebrik ediyorum.

Lidere selam olsun…

URFASTAR 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022, 19:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195