Title of a News Article

Çakar'a bir tepki de Gülpınar'dan...

Çakar'a bir tepki de Gülpınar'dan...
banner206

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği Süper Kupa maçı Şanlıurfa'da oynanacak. Kentte büyük sevince neden olay sonrası spor yorumcusu Ahmet Çakar'dan skandal bir açıklama geldi. Çakar, maçın Urfa'da oynanmaması için TFF'ye çağrıda bulundu. Tepkiler üzerine yaptığı paylaşımı silen Çakar'a bir tepki de YRP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar'dan geldi.

Hoşgörü ve misafirperverliğin adresi olan kadim şehir Şanlıurfa, dev organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

​​​​​​Tarihinde ilk kez Fenerbahçe ve Galatasaray'ı ağırlayacak olan Şanlıurfalılar, olası konaklama yerlerinin dolu olması halinde dışarıdan gelecek olan misafirleri evinde ağırlamanın planı içerisindeler. 

Urfa'yı uzaktan uzağa izleyen, belki de hiç bu kente gelmemiş olan Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Süper kupa maçının Urfa'da oynanmamasını istedi. 

Skandal sözlerle TFF'ye çağrı yapan ancak gördüğü tepkiler üzerine paylaşımını kaldıran Çakar'a bir tepki de Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar'dan geldi. 

Gülpınar, Çakar'ın yaptığı paylaşıma istinaden şunları söyledi;

Memleketim Şanlıurfa, hoşgörü ve misafirperverliği ile gönüllere taht kurmuştur…

@ahmetcakar1’ın bahsettiği üzere şehrimizde güvenlik açısından provoke edilecek bir durum bulunmamaktadır. 

Güzide şehrimiz böyle konularla değil; tarihi alanları, kültürel zenginlikleri, eşsiz mutfak lezzetleri ve misafirperverliği ile anılmalıdır. 

Süper kupa finaline iştirak edecek takım ve taraftarlarımız misafirperver bir şekilde hoşgörüyle ağırlanıp güzel anılar ile Şanlıurfamızı hatırlayacaktır. Bundan emin olabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2024, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195