Title of a News Article

Çelik'ten Bursaspor açıklaması

Çelik'ten Bursaspor açıklaması
banner206

Bursasporluyum diyen herkesin Bursaspor’a sahip çıkma zorunluluğu olduğunu belirten Faruk Çelik, “Bursaspor kongresi öncesi bütün aday adaylarına yönetim olarak tahtayı yani Bursaspor’un önünü açmanız halinde Bursaspor’a destek vereceğimizi ifade etmiştik bugün memnuniyetle öğreniyoruz ki tahta açılmış o halde Bursasporluyum diyen herkesin Bursaspor’a sahip çıkma zorunluluğu var. Şimdi Bursaspor’a sahip çıkma vakti” ifadelerini kullandı.

Bursaspor yönetimin tahtayı açma çabalarını takdirle karşıladığını belirten Eski Bakan Faruk Çelik, “İnşallah Bursaspor‘u şampiyonluğa ulaştıracak destek ve gayreti hep birlikte gösteririz. Bu arada Bursaspor yönetiminin ve kent dinamiklerinin birlikte hareket etmesi gerekmektedir. Bu konuda Bursaspor yönetiminin üzerine düşeni yapacağına inanıyorum. Geçmişte gönül kıran ne varsa bütün konuları kapatacak bir duruş sergilemelidir. Geçmişe gerektiğinde bir çizgi çekilebilmeli ve geçmişi tekrarlatmayacak, olumsuzlukları gün yüzüne taşımayacak yaklaşımlar içinde olunmalıdır. Olaya tüm algılardan tüm mevcut değerlendirmelerden uzak yaklaşmak gerekiyor” dedi.

Bursaspor adına kritik bir noktada olunduğunu belirten Çelik, “Başarılı olalım sonra da paylaşması kolay, başarının paylaşımı çok kolay. Çok daha negatif bir şey düşünmek istemiyorum ama Bursaspor başka liglere falan düşecek olursa konuşacak birşey de kalmaz o zaman. Kritik bir noktadayız bu kritik noktanın bilincinde olmamız gerekiyor. Hedef şampiyon Bursaspor olunca bir şeylere takılmak doğru değildir hedefe kilitlenmek gerekir. Bursaspor olması gerektiği yerde olacaktır. Başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Olay.com.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142