Title of a News Article

Elazığ'da Urfa rüzgarı esti

Elazığ'da Urfa rüzgarı esti
banner206
Milli Eğitim Bakanlığı Okul Sporlarının faaliyet programında yer alan Judo Gençler Gurup Müsabakaları 12-13 Ocak tarihlerinde Elazığ’da yapıldı. Müsabakalar sonunda Şanlıurfa’yı temsil eden Judoculardan Mehmet Ali Ravi, Mahmut Ekinci, Cumaali Ceylan, Kadir Alkan, İbrahim Halil Özmen ve Tuba Topal sıkletlerinde Şampiyon olurken, Abdülkerim Parmaksız ve Ali Ekber Elveren’de 3. oldular. 

26 ilin katıldığı müsabakalar da 6 altın, 2 bronz madalya ile toplam da 8!madalya kazanan Şanlıurfa’lı Judocular müsabakalara damgasını vurdu. 

Müsabakalarından ardın görüşlerini aldığımız Şanlıurfa Judo İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu; “ 2019 yılının ilk organizasyonu olan okul Sporları Gençler gurup müsabakalarında ilimize madalyalar ile döndüğümüz için mutluyuz. 8 Judocumuz da Şubat ayında Ordu’da yapılacak olan Türkiye Finallerinde Şanlıurfa’yı temsil edeceklerdir. İnşallah 2019 yılında Judocularımız Avrupa ve Dünya’ya açılacak ve bunun içinde çok çalışmaya devam ediyoruz. Dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2019, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195