Title of a News Article

Fethi Şimşek çok ağır konuştu

.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, göreve geldiğinde siyasi hedefleri olduğu ve gayrimenkullerini değerlendirmek için bu göreve geldiği yönünde iddiaları anımsatarak, “Ben gayrimenkullerimi sattım, siyasete de girmedim, o şerefsizler yalan söylüyor” dedi.

 

ABDÜSELAM YAVUZ

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, bugün Şanlıurfaspor olağanüstü kongresinde konuştu. Sert ifadeler kullanan Kulüp Başkanı Şimşek, kendisi hakkında ortaya atılan bazı iddialarla ilgili şu sözleri kullandılar;

“Dediler ki; Fethi Şimşek’in siyasi hedefleri var. Var mıydı? Hayır. Dediler ki; Fethi Şimşek kendi gayrimenkullerini kurtarmak için geldi. Hepsini sattım, gözünüz aydın. O şerefsizlere söyleyin, yalan söylüyorlar, o şerefsizler utansın. Fethi Şimşek’in Allah’a inancı var, memleket sevgisi var, millete sevgisi var, coğrafya sevgisi var hiç kimse bunu düşünmedi. Yav acaba hangi menfaat için burada, yav hiç kimse Allah rızası için bir şey yapamaz mı? Aklınız almıyor mu? Bu memleket sevdasıyla ilgili bir insan bir iş yaptığında niye garip görüyorsunuz? Bunun arkasında neden bir şeyler arıyorsunuz? Hiçbir şey yok. En son ne dediler biliyor musunuz? Ya bu Fethi Şimşek var ya, kulübü kendisine borçlandırdı ki; Kulüpte kimse onu koltuktan kaldırmasın! Şerefsizler işte ben koltuktan kalkıyorum, koltuğumu memleket için bırakıyorum”

Bir önceki yöneticilerin paralarını faizle takibe koyduklarını dile getiren Şimşek, “Paraları da 100, 200 Bindi. Fethi Şimşek olarak 20 Trilyonumla ilgili yeni gelecek başkana söz veriyorum, kulübün imkânları düzelmediği sürece asla bir şey yapmayacağım.  Alacaklarımın garantisini almadım, yeni gelen kulüp başkanı isterse öder isterse ödemez, faiz falan da koymadım. Ben bu kulübün 1 lirasına el uzatmışsam haram olsun. Hiçbir menfaat beklemedim, ihtiyacım da yok, ihtiyacım olsa da yapmam” dedi.

Şimşek, kulüp başkanlığı döneminde Urfaspor’a destek vermeyen iş adamlarına da tepki gösterdi.

 

“Canımı vermeye hazırım”

Urfaspor için yaptığı hiçbir fedakârlıktan dolayı pişman olmadığını da sözlerine ekleyen Şimşek, “Çünkü ben memleketim için yaptım, ben Şanlıurfaspor için yaptım. Bundan da asla ve asla pişman değilim. Bir daha imkanım olsa bir daha yaparım. Ben Urfaspor için malımı verdim, gerekirse canımı da vermeye hazırım” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2016, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195