Tarihinde ilk kez 2. lige yükselen Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor gurur kaynağımız oldu. Henüz sezon bitmeden şampiyonluğunu ilan Karaköprü Belediyespor'un dünki maçını tribünden izleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar takımı yalnız bırakmadı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Uludağ, ünlü sanatçı Zekeriya Ünlü, yöneticiler ve coşkulu taraftar dün kırmızı siyahlı takımı yalnız bırakmadı.

Kendi saha ve seyircisi önünde Osmaniyespor'u 2-1 mağlup eden Karaköprü Belediyespor ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Kim bu yönetici? Kim bu yönetici?

2. lige yükselmeyi hak kazanan Karaköprü Belediyespor'a tebrikler yağdı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar da takımı tebrik eden isimlerden oldu. Tribünde maçı izleyen ve şampiyonluk sevincine ortak olan Gülpınar X hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti;

"Şehrimizin en güzide takımlarından Karaköprü Belediyespor ve tüm hemşehrilerim için övünç kaynağı olacak bu başarı hikayesinde biz de takımımızı sahada yalnız bırakmadık. Bir sezon boyunca tüm rakiplerine puan sıralamasında üstünlük sağlayarak şampiyon olan takımımız Şanlıurfa'da bu başarısını kesinleştirdi. 2. Lig'de yoluna devam edecek takımımıza başarılar diliyorum."

Resim