Title of a News Article

Karaköprü sezonun ilk yarısını namağlup bitirdi...

Karaköprü sezonun ilk yarısını namağlup bitirdi...
banner206

Temsilcimiz Karaköprü Belediyespor, mücadele verdiği 3. ligde sezonun ilk yarı kapanış maçına çıktı. 4-1'lik net bir skorla rakibini yenen kırmızı siyahlı ekip namağlup serisini sürdürerek adım adım şampiyonluğa ilerliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig takımlarından Karaköprü Belediyespor bugün kendi saha ve seyircisi önünde Sivas 4 Eylül Futbol A.Ş'yi ağırladı.

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılamanın ikinci yarısında tam 5 gol atıldı. 51. dakikada Raşit Şahingöz Karaköprü Belediyespor'u öne geçirdi, 58. dakikada ise Ali Sinan Gayla durumu 2-0 yaptı. Mücadelenin son dakikaları ise çok çekişmeli geçti ve 89. dakikada Onur Yılmaz skoru 3-0 getirdi, 91+1'de ise Umut Dilek takımının 4. golünü attı. Uzatmalarda bir şans bulan konuk takım Sivas 4 Eylül Futbol A.Ş 90+4'te A. Arslan'ın attığı golle durumu 4-1'e getirdi. Mücadele bu skorla sona erdi.

O sene bu sene parolasıyla sezona bomba gibi başlayan temsilcimiz Karaköprü Belediyespor şuana 12 galibiyet 2 beraberlik aldı. Mağlubiyeti bulunmayan kırmızı siyahlı ekip sezonun ilk yarısını 35 puanla lider kapattı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2023, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195