Title of a News Article

Mehmet Ekinci heyecan yarattı

.

Mehmet Ekinci heyecan yarattı
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin Şanlıurfaspor’a sahip çıkması spor kamuoyunda heyecan yarattı. Sarı-Yeşilli taraftarlar, Başkan Ekinci tarafından oluşturulması planlanan yönetimin kulübün borçlarını sıfırlayacağına hem de başarıyı getireceğine inanıyor.

 

UĞUR BUDAK

PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor’da, Gıda, tarım ve Hayvancılık Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik ile gerçekleştirilen toplantı sonucunda Kulüp Başkanı Fethi Şimşek görevi bırakma kararı almış ve yerine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ‘onursal başkan’ olarak getirilmesine karar verilmişti. Böylece hafta sonu yapılacak olan kongrede; Mehmet Ekinci tarafından hazırlanacak olan liste yarışa girecek. Tek liste halinde gidilmesi beklenen kongrede, Ekinci’nin hazırlayacağı listenin kazanacağına kesin gözle bakılıyor.

 

Spor kamuyu sevinçle karşıladı

Şanlıurfaspor’da 4 yıldır kulüp başkanlığı görevini yürüten ancak bu süre zarfında herhangi bir başarı elde edemeyen Fethi Şimşek’in görevini bırakacak olması ve yerine Mehmet Ekinci’nin hazırlayacağı bir yönetimin gelecek olmasından dolayı spor kamuoyunda büyük bir sevinç hakim. Şanlıurfa spor kamuoyu, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci tarafından oluşturulacak yönetimin, hem kulüp borçlarını sıfırlayacağına hem de başarıyı getireceğine inanıyor.

 

Çiçek: Önceliğimiz kulübün borçlarının sıfırlanmasıdır

63 Urfaspor Taftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, yaptığı açıklamada, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin bu zorlu görevi üstlenmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “İnşallah güzel bir oluşum ve yönetim kurup menajerlerden bizleri kurtarıp, Şanlıurfasporumuza güzel bir ekip ve başkan ile yönetim kurup kendisi de onursal başkan olarak şehrimize hayalimiz olan süper lig yolunda güzel adımlar atacaktır. Öncelik kulübümüzün borcunu sıfırlamasıdır benim fikrim” dedi.

 

Tuğbay: Ekinci’ye güveniyoruz

Şanlıurfaspor Taftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay da, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin bu işi başarıyla yapacağına inandığını belirterek, Ekinci’ye sonuna kadar güvendiklerini kaydetti.

 

Akdağ: “Futboldan anlayanlar yönetime girsin”

Urfalı Spor Adamı Sait Akdağ ise, Mehmet Ekinci’nin Şanlıurfaspor’a ‘Onursal Başkan’ olması ilgili şu sözlere yer verdi;

“Şanlıurfaspor tarihinde belediyeler Urfaspor’u aldığında Urfaspor’un tüm borçları düzgün bir şekilde ödenmiştir. Bu dönemde bir belediyenin bu borç batağına düşmüş kulübü alması demek kulübün bir iki yıl içinde borçlarının temizlenmesi demektir. Fakat benim düşüncem bu yönetime herkes girmek için can atacaktır. Çünkü en büyük desteği belediye kendisi yapacaktır. Öyleyse futboldan anlayan ama para veremeyecek bir kaç tane Urfaspor’da oynamış eski futbolculardan yönetime mutlaka adam alınmalıdır. Eski yöneticilerden ise bu dönem yönetime adam kesinlikle alınmamalıdır. Saygılarımla.”

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2016, 13:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
63 Fanatikler
63 Fanatikler - 8 yıl Önce

Güveniyoruz sizlere başkanım

SIRADAKİ HABER

banner195