Title of a News Article

MSK Urfa sezona iddialı hazırlanıyor

.

MSK Urfa sezona iddialı hazırlanıyor
banner206

Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele edecek olan MSK Urfa, transfer çalışmalarını hızlandırdı. 5 Oyuncu ile sözleşme imzalayan MSK Urfa’nın hedefi Avrupa Kupalarına katılabilmek. MSK Urfa Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen, bundan sonra hayallerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

 

UĞUR BUDAK

Memleketspor Spor Kulübü (MSK Urfa) Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, kulüpleri hakkında bilgiler verdi. Toplantıya Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, MSK Urfa Yöneticilerinden Vedat Yurum, Mehmet Büyükfırat, Halil Öncel, Emin Boz ve teknik heyet ile sporcular katıldı.

MSK Urfa Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen, burada yaptığı açıklamada, MSK Urfa’nın kuruluş sürecini anlatarak sözlerine başlayarak, “Böyle bir oluşumdan dolayı heyecanlıyım. Daha önce televizyonlarda izleme fırsatı bulduğumuz takımları Şanlıurfa’ya getirme şansını elde ettiğimiz için heyecanlıyım. Urfa’nın salon sporlarına ivedilikle ihtiyacı vardı. MSK Urfa’nın temel amacı Urfa’da salon sporlarını geliştirmek, sporun sadece futbol olmadığını, bu şehrin alternatif sporlara da ihtiyacı olduğunun kanaatine vararak MSK Urfa’yı kurduk” dedi.

2015 Mayıs ayında Türkiye Kadınlar basketbol 2. Liginde mücadele etme hakkını elde ettiklerini dile getiren Gökmen, açıklamasında şunları kaydetti;

“Güzel bir oluşum kurduk. Urfa tarihinde kurmuş olduğumuz bu takım, Play-Off’larda oynama başarısı elde etti ama maalesef yükselme gruplarında beklediğimiz sonuçları elde edemedik. 2016 yılının ilk günlerinde ise voleybol noktasında bölgesel ligden başladık. Önce Şanlıurfa’da il şampiyonu daha sonra Kahramanmaraş’ta yapılan turnuvada Hatay’ın, Gaziantep’in ve Adıyaman’ın il birincileriyle mücadele ettik. Alnımızın akıyla her iki grupta da namaglûp olarak şampiyon olup 3. Lige yükseldik. Hayallerimiz bitmiş miydi? Bitmemişti. Daha sonra Allah kısmet etti, Adana’nın Süper Lig’e yükselen Toros BYZ Spor Kulübü vardı, Adanalılar sahip çıkmamıştı. Kendileri ile görüştük, Şanlıurfa Milletvekilimiz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Faruk Çelik Bey’in büyük destekleri ile bu oluşumun içerisine girdik ve bugün bu noktaya geldik. Artık Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın da mücadele edeceği Süper Lig’de MSK Urfa olarak mücadele edeceğiz. Bundan sonra tüm Urfalıların desteğini bekliyoruz. Salon sporlarında büyük hedeflerimiz var. Hayallerimiz bitmedi, bundan sonra Avrupa hayallerimiz, şampiyonluk hayallerimiz var.”

Konuşmaların ardından antrenör Hamit Binmez ve sporcular Aslan Ekşi, Faik Yaz, Mehmet Almaz, Mert Tetik ve Ömer Bozdoğan ile sözleşme imzalandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2016, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142