Title of a News Article

Şanlıurfaspor kritik deplasmanda

Şanlıurfaspor kritik deplasmanda
banner206
 Ne sezon başından beri deyim yerindeyse deplasmanda oynamak ne de Binlerce taraftarını tribünde görememekUrfaspor'un moralini bozmuyor. Orduspor'u devirerek zirve hesapları yapmaya başlayan Sarı-Yeşillilerde, bugün oynanacak Antep Büyükşehir Belediyespor maçında da zafer sesleri yükseliyor.

UĞUR BUDAK
Şanlıurfaspor, bugün akşam saat 19.30’da oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. PTT 1. Lig’de 11 puanla 5. sırada bulunan Sarı-yeşilliler, Antep sınavını da başarıyla atlatarak zirveye tırmanmak istiyor. Gaziantep’e giderek kampa giren Cihat Arslan’ın öğrencileri, maç saatini beklemeye başladı.

 

Süt: “Zaferle ayrılacağız”

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt, Orduspor maçında olduğu gibi Gaziantep Belediyespor maçından da zaferle ayrılacaklarına inandığını belirtti. Çok güçlü bir ekibe sahip olduklarını dile getiren Süt, “Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz inşallah komşudan 3 puanla Urfa’ya döneceğiz” dedi.

 

Taraftarlar çıkarma yapıyor

Sarı-yeşilli taraftarlar, Şanlıurfaspor’u Gaziantep deplasmanında yalnız bırakmayacak. Komşu kente çıkarma yapacak olan taraftarlar, 12. adam olarak takımlarına destek verecekler. 63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, takımı hiçbir yerde yalnız bırakmadıklarını belirterek, “Antep B.B. Spor maçında da tribünlerdeki yerimizi alarak centilmen bir şekilde takımımızı destekleyip, futbolcularımızın 3 puan alabilmesi için moral vermek istiyoruz. Antep’ten 3 puanla dönüp liderlik yolunda büyük avantaj yakalamayı arzuluyoruz” şeklinde konuştu.

 

Düdük Engin’de

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Şanlıurfaspor karşılaşmasını Sakarya Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Erkan Engin yönetecek.  Engin’in yardımcılıklarını da Ordu Bölgesinden Uygar Bebek ve Sivas Bölgesinden Barış Yüksektepe yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Malatya Bölgesinden Oğuz Kaan Turan görev alacak.

 

TRT Spor canlı verecek

Bu arada Şanlıurfaspor’un bugün saat 19.30’da deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması TRT 3 Spor televizyonundan canlı olarak yayınlanacak.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2014, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195