Title of a News Article

Şanlıurfaspor ve Karaköprü’den ‘Halil Umut Meler’ tepkisi

Şanlıurfaspor ve Karaköprü’den ‘Halil Umut Meler’ tepkisi
banner206

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırmasına Şanlıurfaspor ve Karaköprü Belediyespor da tepki gösterdi.

Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Rizespor maçından sonra Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e saldırdı. Halil Umut Meler, tedavisi yapıldıktan 10 dakika sonra yoğun güvenlik önlemleri altında soyunma odasına götürüldü. Yaşananlara Süper Lig ekiplerinin yanı sıra Şanlıurfaspor ve Karaköprü Belediyespor’dan da tepki paylaşımları geldi.

Şanlıurfaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Trendyol Süper ligde oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası maçın Hakemi Halil Umut Meler'e yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verildi.

Karaköprü Belediyespor da, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, “Bu akşam oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor  müsabakasında Hakem Halil Umut Meler’e yönelik yapılan saldırı için tarif edilmez bir üzüntü içerisinde olduğumuzu belirtmek isteriz. Başta Halil Umut Meler olmak üzere tüm hakem camiasına ve spor kamuoyuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yapılan bu saldırıyı en şiddetli şeklinde kınıyoruz” şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195