Title of a News Article

Soyunma odasında neler oldu neler!

Soyunma odasında neler oldu neler!
banner206

2. Ligde mücadele veren temsilcimiz Şanlıurfaspor, dün almış olduğu galibiyetle liderlik koltuğuna oturdu. Maç sonrası soyunma odasında sevinç çığlıkları vardı, Vali Salih Ayhan ve BŞB Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül futbolcuların sevincine ortak oldu. 

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grupta mücadele veren Şanlıurfaspor, dün akşam 11 Nisan stadında 18 bin taraftarının önünde 24 Erzincanspor'a adeta sahayı dar etti.

ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu birer golle sahadan 2-1 galip ayrılan sarı yeşilli ekip, haftayı liderlik koltuğuna oturarak kapattı. 

Şanlıurfaspor'un Liderlik koltuğuna oturmasında ki en büyük pay, Diyarbakır temsilcisi Amedspor'un. Çünkü Amedspor dün akşam deplasmanda çok önemli bir galibiyet aldı. Lider Çorum FK'yı deplasmanda 2-0 yenen Amedspor, deyim yerindeyse liderlik koltuğunu Şanlıurfaspor'a hediye etti. 

Maç sonunda alınan bu skorlarla birlikte Çorum'a 3 puan fark atarak lider olan Şanlıurfaspor, soyunma odasına sevinçten uçarak gitti. 

Futbolculardan sonra soyunma odasına giden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, burada sevince ortak oldular. 

Vali Ayhan futbolcularla birlikte hoplayıp zıplayarak sevince ortak olsada Başkan Beyazgül, kenarda durup sevinmeyi tercih etti. 

O anlar saniye saniye kameralara yansıdı...

İŞTE O ANLAR

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2022, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195