Title of a News Article

Süper Lig şampiyonunu yendiler

Süper Lig şampiyonunu yendiler
banner206

Sezona bomba gibi bir giriş yapan ve rakiplerini tek tek yenen temsilcimiz Şanlıurfaspor, son olarak bugün Süper Lig'de bir sezon şampiyonluk yaşayan Bursaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. lig beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, bugün Bursa deplasmanında Bursaspor ile karşı karşıya geldi. 

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumunda saat 14'te başlayan mücadeleyi Alpaslan Şen yönetti.

İlk yarının henüz 12. dakikasında Behlül Aydın ile golü bulan Şanlıurfaspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıyada hızlı başlayan sarı yeşilli ekip 50 dakikada yine Behlül'ün kaydettiği golle skoru 2-0 yaptı. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol gelmeyinde karşılaşma Şanlıurfaspor'un 2-0'lık galibiyetiyle tamamlandı.

Bir dönem Süper Ligde şampiyonluk yaşamış olan Bursaspor karşısında alınan bu önemli galibiyetle taraftarının yüzünü güldüren Şanlıurfaspor, evine mutlu dönüyor.

Alınan bu galibiyetle birlikte maç fazlasıyla Şanlıurfaspor 33 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Şampiyonluk yolunda mücadele veren bir diğer takım komşu ilimiz Diyarbakır ekibi Amedspor yarın kendi sahasında Anagold 24 Erzincanspor'u ağırlayacak.

URFASTAR

Şanlıurfasporlu futbolcular ve teknik heyet galibiyet sevincini soyunma odasında böyle yaşadı

Resim

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2022, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195