Title of a News Article

Urfa VAR'a takıldı..

Urfa VAR'a takıldı..
banner206

2021-2022 yılı Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, 35. haftasında sahasında Antalyaspor'la 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan etti. Bu gelişmenin ardından Trabzonspor, Medical Park Stadyumu'nun zeminin hasar gördüğünü açıkladı ve TFF'ye başvurarak  mücadelenin kardeş şehir ilan ettiği Şanlıurfa'da oynanması talebinde bulundu. Bunu değerlendiren yetkililer 11 Nisan Stadının yetersiz olduğunu tespit etti. Yapılan incelemeler neticesinde stadın VAR sistemi için yetersiz olduğunu belirlendi.

Bordo-mavili takımdan yapılan açıklamada, zemindeki tahribat nedeniyle Altay maçının maçın Şanlıurfa'da oynanması talep edildi.

Sabah gazetesinde yer alan haberde ise Şanlıurfa'daki GAP Stadyumu'nun teknik altyapısının VAR sistemi için yetersiz olduğu belirtildi. Bu sebeple maçın Şanlıurfa'da oynanaması halinde Trabzonspor'un rotayı Atatürk Olimpiyat Stadı'na çevireceği kaydedildi.

Süper Lig'in 36. haftasında Hatayspor'la 1-1 berabere kalan Trabzonspor, 37. hafta mücadeleisnde Altay ile 15 Mayıs'ta karşı karşıya gelecek.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2022, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195