Title of a News Article

Urfalı iş adamı, yerli otomobil üretimine talipli

.

Urfalı iş adamı, yerli otomobil üretimine talipli
banner206
 Bursa'da, Şanlıurfalı iş adamının sahip olduğu bir firma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk yerli otomobile talip olmasının ardından ilk gün yapılacak üretimdeki tüm araçları bünyesine katmak istiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin yerli otomobilini yapacak 5 şirketi açıklamıştı. 2019'da ilk prototipin ardından 2021 yılında seri üretime geçilecek yerli otomobillerin ilk üretimine Bursa'daki SSC Holding talip oldu. Bünyesinde 12 şirketi bulunduran SSC Holding, yerli otomobil piyasa çıktığı zaman araçlarının tamamını değiştirecek.

SSC Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cevher Cenkçi, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, üretilecek olan ilk yerli otomobile talip olduğunu açıklamıştı. Bizde, ilk gün içerisinde üretilecek tüm araçlara talibiz. SSC Holding ailesi olarak Avrupa ve diğer şubelerimizde bu araçlarla yollara çıkıp, dünyaya ve insanlara tanıtacağız. Bünyemizde 12 tane şirketimiz var. Bu şirketlerimizin çoğunda yerli otomobil kullanmayı düşünüyoruz. Bu şekilde niyet edip yola çıktık. Yerli otomobile destek olmak için ilk üretilen arabaların bir günlük üretimine talip olacağız" dedi.

Yaptıkları işler hakkında bilgiler veren Cenkçi, "İnşaat, hayvancılık, bilişim, teknoloji, PVC ve çatı sistemleri, kozmetik ürünleri ile ilgileniyoruz. Bünyemizde yüzlerce pazarlamacı arkadaşlarımız var. Araçları bu vesileyle yollarda kullanacağız. Yerli otomobilin satışı konusunda çeşitli tartışmalar oluyor. Biz ilk günkü üretime talipsek, başka yiğitlerimiz çıksın onlarda diğer günlerin üretimine talip olsun. Böylece bütün ayı kapatmış oluruz. Ben aslen Urfa'lıyım. Gönlümden geçen Urfa'da kurulması. Ama Bursa'da para kazanıyorum. Bursa'da olmasını da isterim. Gönlümden geçen önemli değil. Büyüklerimiz neresini uygun görürse orada kurulacaktır. Biz de canı gönülden destek vereceğiz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 11:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerçek urfalı
gerçek urfalı - 6 yıl Önce

Basın hemen urfalı iş adamı diye haber yapıyor.Urfalı iş adamının urfada bir yatırımı var mıdır?Urfaspora bir katkı yapmış mı?Urfaya bir okul veya hayır kurumu yapmış mı?Beleş Urfalı olunmaz.

Hemo
Hemo - 6 yıl Önce

Heci Allahisen işye gücye bak. Herifler anlaşmayı imzalamış iş bitmiş sen çıkmış ne deyisen.

Hasan çiçek
Hasan çiçek - 6 yıl Önce

Adam helal olsun cevher cenkci yi taniyorum
Bilmeden konusmayin adamin urfada birsuru yardim etmistir ama yardimlari basina yansimamistir tekrardan tebrik ederim cevher agabey ellerinden operim

Haranlı
Haranlı - 6 yıl Önce

Bügün orda yatırım yapar yarın burda olsun olsun urfalı olsun taştan olsun, gurur duydum hemşerimle var ol cevher cenkçi

SIRADAKİ HABER

banner195